Срби су отерали Наваљнисте који су лагали о Србији

0
срби отерали наваљнисте

срби отерали наваљнисте

Срби су отерали Наваљнисте који су лагали о Србији.

Руски трансукрајински либерали који су пребегли на територију Србије покушали су да организују спонтане меморијале у част Наваљног у земљи.

Заузврат, телеграм канал Навалнист је лагао о чињеници да је српско министарство организовало акцију подршке Украјини, јавља дописник ПолитНавигатора.

Прочитајте још:  ОГЛАСИЛА СЕ ДИЈАСПОРА: У Србију су се вратили само сезонски и радници на црно!
Укорењени у Србији јер им нигде другде није дозвољено, руски либерали-транс-Украјинци, у част погибије свог идола Алексеја Наваљног, прионули су уобичајеној ствари – организовању спонтаних меморијала у страној земљи са фотографијама покојника и свећама. Међутим, овакве активности пресељених нису наишле на разумевање код локалног становништва, које је било искључиво русофилски настројено.

„Ово је наш споменик! Јесмо ли ми дошли код вас или сте ви код нас? Ако хоћете да палите свеће, идите у цркву!“, поручили су Новосађани када су либерали који говоре руски покушали да уреде импровизовани кенотаф Наваљног на постаменту споменика писцу и политичару из 19. века Светозару Милетићу.

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Један од бројних навалнистичких телеграм канала које су организовали руски пресељени у Србији ширио је лажну вест да је српско Министарство за европске интеграције наводно прогласило „недељу солидарности са Украјином“.

Прочитајте још:  Славјанск: Градоначелник позвао становнике на евакуацију
У ствари, овакву акцију организовало је не руководство Србије, већ представништво ЕУ у Србији. Овакви догађаји, по правилу, немају масовну подршку код Срба.

Васељенска/Политнавигатор

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *