Контроверзна изјава демократске конгресменке из Калифорније: Педофилија није злочин, то је идентитет (ВИДЕО)

0
Конгресменке

Кејти Портер

Свет је шокиран контроверзним изјавама демократске конгресменке из Калифорније, Кејти Портер, која је изјавила да “педофилија није злочин, већ идентитет”. Ова изјава изазвала је бурне реакције и осуде широм света.

У оквиру њене изјаве, Портер је такође назвала окрутним људе који осуђују педофиле, што је изазвало додатну контроверзу и бес у јавности. Педофилија је један од најозбиљнијих и најодвратнијих злочина који се може појавити у друштву, а њено толерисање или прихватање као “идентитет” је нешто што би могло имати катастрофалне последице за безбедност и заштиту најранљивијих у нашем друштву – деце.

Реакције на ову изјаву биле су брзе и оштре. Многи су изразили гнев и неприхватљивост према таквом ставу, истичући да је неприхватљиво оправдавати или прихватати педофиле и њихове кривичне поступке. Захваљујући социјалним мрежама и медијима, реакције су брзо доспеле до великог броја људи широм света, што доказује огромну осуду и неприхватљивост оваквих изјава у друштву.

Важно је истаћи да педофилија није само проблем који се тиче једне државе или региона, већ представља глобални проблем који захтева озбиљно реаговање и мере превенције. Изјаве као што је ова од Кејти Портер додатно усложњавају борбу против овога зла и подривају напоре за заштиту најранљивијих у нашем друштву.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Укратко, изјава конгресменке Кејти Портер да је “педофилија идентитет, а не злочин” представља директан напад на основне вредности и безбедност нашег друштва. Овај случај показује колико је важно да се оштро осуди иступање које негирају тежину и моралну осуду педофилије, и да се настави борба за заштиту најранљивијих у нашем друштву.

Прочитајте још:  Катастрофичан сценарио: Остварење последње америчке претње Кини било би погубно за цео свет

Нина Стојановић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *