Песков није искључио присуство Путина на утакмици Русија-Србија

0
русија србија

русија србија

Песков није искључио присуство Путина на утакмици Русија-Србија.

Прочитајте још:  Руска ракета пробила украјински ПВО (видео)
Прес-секретар руског председника Дмитриј Песков је у интервјуу за РИА Новости рекао да Владимир Путин може да присуствује пријатељској утакмици између  репрезентације Русије и Србије ако нађе времена у свом радном распореду.

„Још не знам да ли ће Владимир Путин присуствовати пријатељским утакмицама руске репрезентације, све ће зависити од његовог распореда рада“, рекао је Песков.

У марту ће руски тим одржати две пријатељске утакмице. Изабраници Валерија Карпина ће 21. марта играти са репрезентацијом Србије, а 25. марта – са  Парагвајем . Обе утакмице биће одигране у  Москви на стадиону ВТБ Арена у Петровском парку, где Динамо игра своје домаће утакмице у Руској Премијер лиги (РПЛ).

У пролеће 2022. године Међународна фудбалска федерација (ФИФА) и Унија европских фудбалских асоцијација (УЕФА) одлучиле су да суспендују репрезентацију Русије, као и све руске клубове, из учешћа у свим такмичењима која контролишу ове организације.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Владимир Бистров је раније оптужио Спартак за немар према легендама клуба.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *