Шта је договорено на састанку покрета “Ми – Глас из народа Бранимир Несторовић” и председника Србије!

0

У складу са актуелним политичким дешавањима, представници листе “Ми- глас из народа”, која је на недавно одржаним републичким изборима освојила 13 мандата, састали су се са председником Србије. Овај сусрет, како је наведено, имао је за циљ размену мишљења о будућим корацима и политичким приоритетима у контексту државних и социјалних питања.

Представници покрета, према речима Александра Павића, потврдили су своју посвећеност демократским принципима и формално испоштовали позив председника државе, истичући важност дијалога и сарадње у циљу јачања суверенитета и територијалне целовитости Србије.

На састанку је поновљен став покрета о останку у опозицији власти, али не и држави, као и о неприхватању страног уплитања у унутрашње ствари земље. “Наставићемо да активно радимо у прилог јачања суверенитета и територијалне целовитости Србије, као и на додатном учвршћивању веза са Републиком Српском и Србима у Црној Гори и широм света”, додао је Павић.

Међутим, у светлу ових позитивних развоја, покрет “Ми-глас из народа” суочио се са унутрашњим изазовима. Наиме, 21. фебруара саопштено је да је у току процес преображаја унутар покрета, при чему су Бранимир Несторовић и Александар Павић напустили своје позиције. Овај развој догађаја уследио је након Несторовићевих изјава о незадовољству унутар покрета због уплитања НВО које се финансирају од стране Сороша, што је, по његовом мишљењу, довело до разлаза.

Софија Марић / Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *