Провокације се настављају: Камбери на гробу шиптарског зликовца Јашарија

0
камбери цамај

камбери цамај

Провокације се настављају: Камбери на гробу шиптарског зликовца Јашарија.

Прочитајте још:  Захарова упозорава ЕУ на стварање Велике Албаније
Народни посланик из Бујановца и шеф Партије за демократско деловање (ПДД) Шаип Камбери присуствовао је у уторак обележавању 26. годишњице погибије оснивача терористиче  (ОВК) Адема Јашарија у Преказу.

“Епопеја о ОВК, пре 26 година означен је почетак ослобађања потлаченог албанског народа Косова и ударен први темељ косовске државе. Како бисмо одали почаст жртви породице Јашари и обележили 26. годишњицу епопеје ОВК, заједно са колегама из Партије за демократско деловање, боравили смо у Преказу. Слава породици Јашари. Слава свима који су пали за слободу”, навео је Камбери.

Заједно са Камберијем, пошту Јашарију су одали и функционери ПДД, међу којима је био и Рагми Мустафи, шеф бујановачког одбора странке.

Подсетимо, навршава се 26 година од полицијске акције у Дреници у којој су, након што су одбили да се предају ликвидирани локални бандити Адем Јашари и његови помоћници. Међу њима страдао је и један број чланова породице Јашари које су они држали као таоце.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *