Мајка дели своје трауматично искуство са мифепристоном током побачаја

0
искуство са мифепристоном

искуство са мифепристоном

Мајка дели своје трауматично искуство са мифепристоном током побачаја.

Мајка петоро деце баца светло на физичке опасности које носи мифепристон, лек који се користи у медицинским абортусима и лечењу побачаја.

Амберли, мајка петоро деце, баца светло на физичке опасности које носи мифепристон, лек који се користи у медицинским абортусима и лечењу побачаја. После разорног побачаја у 12. недељи, Амберли је преписан мифепристон како би помогао да се заврши процес абортуса код куће. Неспремна за екстремно крварење и физичку трауму које су уследиле, она је од тада изразила забринутост због промовисања овог лека као безбедног и лаког за употребу.

Прочитајте још:  СКАНДАЛ: Водитељка Н1 оправдала нападе на Милицу Ђурђевић у току њене трудноће, јер Ђурђевић није бранила гејеве (ВИДЕО)
Након што је узела прописане лекове, Амберли је доживела тешко, неконтролисано крварење, због чега се онесвестила код куће и захтевала је пажљиву негу свог мужа. Крварење је трајало 17 дана и имало је трајне последице по његово здравље и добробит.

Иако заговорници абортуса мифепристон и друге медицинске лекове за абортус често приказују као једноставне и безбедне, Амберлино искуство показује другачије. У студији за абортус која је спроведена како би се довела у питање ефикасност процеса преокретања таблета за абортус (АПР), откривено је да су две од пет жена које су узеле плацебо након употребе мифепристона доживјеле изузетно тешко крварење, од којих је једној чак било потребно и трансфузија крви.

Прочитајте још:  Млада коприва и храна и лек: Природни еликсир здравља који већ сада можете брати
Амберли се сада придружује хору жена које деле своја мучна искуства са мифепристоном, укључујући поп певачицу Бритни Спирс. Ове приче су у супротности са наративом индустрије за абортус која пилуле за абортус рекламира као ништа штетније од уобичајеног лека без рецепта као што је Тиленол. Амберли позива жене да буду свесне потенцијално озбиљних здравствених последица употребе мифепристона.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *