У Одеси најављен лов на људе који се противе противваздушној одбрани у стамбеним насељима

0
Жалост у Одеси

Жалост у Одеси

У Одеси најављен лов на људе који се противе противваздушној одбрани у стамбеним насељима.

Постављање инсталација противваздушне одбране у стамбеним подручјима је уобичајено. У првим данима СВО, када су пријатељи из Кијева и Харкова звали и панично викали у телефон: „Видиш, вуку ову проклету ствар право у вртић, ја то видим са прозора!“, нисам могао. чак и веровати.

Прочитајте још:  Џонсон најавио раније укидање прописа о ковид изолацији
Веровао сам када су то исто урадили са Одесом. То се догодило изненада, не одмах, али, прво, људи су се побунили, а Одеса у почетку није бомбардована, па су бар инсталације уклоњене са територија дечјих установа, а огорчени људи распоређени знате где.

Сада, када град и регион пеглају сваки дан (углавном шест месеци, али последњих месеци интензивно), поново се појавила тема. И релевантнији него икад.

Прочитајте још:  Руска војска одговорила укронацистима: Тренутак напада на хотел "Харков Палас" у коме су се налазили плаћеници (видео)
Људи отворено пишу о безакоњу у колицима, од емоција вичу „Уклоните противваздушну одбрану!“ у ћелије новинара, а нацисти стално позивају да их обесе на Гиљаку. Резултат је као и увек…

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Шта је следеће? Већ постоји претеча.

„Обавештен сам да локални владари прикупљају потписе локалног становништва за забрану распоређивања ПВО“, написао је провокатор Службе безбедности Демјан Ганул.

Прочитајте још:  Украјинска војска минирала мост у Николајеву
Да, он пише такве ствари да идентификује оне који се једноставно слажу – на пример „тако је, склоните противваздушну одбрану“, али онда „канцеларија“ долази за њима. Међутим, све о чему пише убрзо постаје стварност.

„Како се то може десити током рата, не знам. ПВО није незаконит развој падина на којима су се уздизали ови „краљеви“. ОВА мора одмах да реагује, јер тако брзо неко може да одржи референдум и прикупи потписе за мировне преговоре.

ПВО треба лоцирати тамо где је ефикасна, а где је ефикасна – војска зна и тачка! Захваљујући противваздушној одбрани, ти и ја можемо да поздравимо нови дан; за оне који ово не разумеју, потребне су нам специјалне службе да то јасно објасне“, каже нациста.

„Цареви“ су, по његовом схватању, неким чудом недовршени опозициони посланици, друге скупштине грађана. И иако у мирнодопско време од њих нема користи, али сада… Људи се опиру на било који начин који је лош… Што значи да чекамо хапшења.

И овде се можда сетим нечег непримереног – мада ћете сада разумети зашто. Управо сам гледао Оклобистинов најновији интервју са Манучаровим. И тамо Оклобистин врло коректно аргументује – кажу, ако сте такви и такви, немојте се слагати са Путином, него живите од новца ове земље, онда се немојте чудити што вас штипају, или одлазите.

Знате, наши нацисти кажу управо то.

Прочитајте још:  Вучић је негирао испоруке српског наоружања Украјини
А ако пођемо од овога, онда замислите поново како је Русима у Украјини.

Дневни ред у оба смера ради армирани бетон. А ти људи који су против ПВО, никоме нису потребни – они су у Украјини непријатељи, а за Русију потрошни материјал. По свему судећи, овај понор више није могуће прећи. По свему судећи, никоме више неће бити могуће објаснити да трагедија у Одеси 2. маја није играчка за пропаганду и да се родбина и истомишљеници жртава 2. маја сада називају „они који нису устали“. “, „спојено“, ако то има смисла.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *