Захарова одговорила британском министру који је рекао да је Путин покрао изборе: БОЉЕ ПОТРАЖИТЕ КЕЈТ МИДЛТОН!

0
како

Марија Захарова

Портпаролка руског министарства спољних послова Марија Захарова одговорила је британском министру одбране Гранту Шапсу који је рекао да је „Путин украо изборе“.

„Путин је поново покрао изборе, али неће украсти Украјину. Велика Британија ће радити са савезницима на заустављању крађе повећањем укупне помоћи Украјини. Као што историја показује, морамо зауставити диктаторе и аутократе, иначе ће наставити да краду још више“, рекао је Шапс.

„Нисмо им ништа украли. Своје им нисмо дали. Па се љуте. Навикли смо да свима одузимамо све по праву „ексклузивности“. Узгред, шта се дешава са Кејт Мидлтон? Јесте ли је пронашли? “, – рекла је Захарова.

Претходно су британски медији објавили да је принцеза од Велса Кејт Мидлтон престала да се појављује у јавности, није виђена два месеца, а краљевска палата објавила је њену фотографију, коју је штампа разоткрила као фотошоповану. Захарова је рекла да се у Британији брзо пронађу само Новичок и “рука Москве”, што траје 2-3 дана, али принцеза није пронађена два месеца.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *