И војска се укључила у потрагу мале Данке! СУМЊА СЕ НА ОТМИЦУ?!

0

Мала Данка

У Бору из дворишта породичне куће нестала је двогодишња девојчица.  Девојчица по имену Данка била је сама у дворишту у насељу Бањско поље само неколико секунди, када је нестала без трага. У тренутку нестанка, носила је љубичасте панталоне и маслинасто зелену јакну, а њена коса била је везана.

Инцидент је пријављен око 14 часова, а од тада је прошло више од 7 сати без било каквих информација о њеној локацији. Овај случај означио је и прву активацију Амбер Алерт апликације у овом региону, што указује на озбиљност ситуације.

Велики број припадника полиције и хитне се налази на терену (Фото: Васељенска)

Полицијске снаге су одмах распоређене на терен, а потрага је интензивирана уз помоћ великог броја припадника полиције, ватрогасних служби и добровољаца из заједнице. А према информацијама са терена потрази се прикључила и војска.

Температуре су веома ниске, што додатно повећава хитност у проналажењу Данке.

Околина која се претражује (Фото: Васељенска)

С обзиром на околности нестанка и чињеницу да дете није пронађено након више од 7 сати трагања, постоји оправдана сумња на отмицу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Апелујемо на све који могу да пруже било какве информације или су можда видели девојчицу да хитно контактирају најближу полицијску станицу или мајци на број телефона 0652816041.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *