Алексић избегава да каже како је опрема из Јовањице завршила у затворској болници у Бачванској!

0

У неочекиваном развоју догађаја везаних за контроверзе око плантаже Јовањица, опрема за пољопривреду а која је наводно коришћена за производњу марихуане, чији је нестанак пријављен пре скоро две године, након што је власник Предраг Kолувија пуштен из притвора, пронађена је у Специјалној затворској болници у Бачванској улици, близу Окружног затвора у Београду.

Ово откриће поставило је бројна питања о начину на који је опрема завршила у затворској установи и покренуло је лавину реакција и теорија. Први који је објавио вест са фотографијама на свом Твитер профилу био је Мирослав Алексић, наводећи како је фотографије добио од људи блиских СНС-у који се боре за превласт унутар странке, али и институција.

Међутим, Алексић избегава да помене како је опрема завршила у Бачванској, него баш у свом стилу од двојице инспектора Миленковића и Митића, које је сам Колувија оптужио за крађу опреме, наводи да су жртве, и инплицира да режим планира у самом затвору да гради плантажу марихуане како поменути инспектори не би могли да открију.

Иако и јавност зна да инспектори Миленковић и Митић смењени са својих радних места због бројних неправилности, не само у случају Јовањица, већ и због оптужби за претерану употребу силе и коришћење недозвољених метода испитивања.

Подсећамо да је више корисника друштвених мрежа, након приче о њиховој смени, коначно проговорило о својим сазнањима везаним за инспекторе, које раније због њиховог положаја нико није смео да помене због страха од одмазде.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Предраг Kолувија, власник плантаже, раније је пријавио нестанак опреме, што је додатно подстакло интересовање јавности и медија за већ сложени случај Јовањице. Он је тада јасно нагласио да за крађу опреме оптужује четврто одељење, које су у том моменту водили инспектори Митић и Миленковић. Ове оптужбе поновио је и његов адвокат, али и људи независно од случаја слажу се да је до крађе могло доћи само и искључиво захваљујући инспекторима.

Прочитајте још:  МРАЧНЕ ТАЈНЕ РИЈАЛИТИЈА ИЗА KАМЕРА! Мешају им алкохол и дрогу, бацају у ћелију без СВЕТЛА, не лече их, а то није НАЈГОРЕ

Колувија је тада више пута рекао како су  Слободан Миленковић познатији као Мали Сента и Душан Митић тражили од њега да све припише Андреју Вучићу и Бати Гашићу и да ће моћи да узме папире и оде из Србије, на шта он није пристајао.

Са друге стране, Мики Алексић, личност која је изградила политичку каријеру на основу бројних лажи изнетих на рачун Предрага Колувије и афере “Јовањица” а које су касније доказане као нетачне, шта више Алексић је више пута демантовао сам себе у појединим тврдњама, опет покушава да се врати у фокус јавности преко Јовањице.

Алексић наставља да оптужује и режим и правосуђе, наглашавајући како постоје кланови који воде битку за превласт унутар правосудног система. Ове чињенице јесу тачне, међутим и Васељенска је више пута писала о томе како се води битка за правосуђе али унутар самог српског система и страних фактора, односно прозападне опозиције чији је Алексић члан, НВО које се финансирају директно са запада а које преко својих тужилаца и судија, желе да остваре свој утицај.

Судија Миша Мајић, тужиоци Загорка Доловац, Горан Илић, Бојана Савовић, Милена Божовић и многи други веома утицајни фактору у српском правосуђу су сви до једног под директом контролом западног фактора који финансира њихове НВО, семинаре, и пре свега лагодан живот. Самим тим, ситуација у институцијама као што је и Специјална затворска болница али пре свега правосуђе није ни мало кохерентна што се тиче кадрова.

“Могу само да се захвалим Алексићу што је изнео у јавност и доказао оно што ја већ неко време говорим, да се опрема користи у незаконите сврхе. Захваљујући њему ми сада имамо још доказа да се то користи у незаконите сврхе, што даље води до питања – какав доказни материјал они имају уколико га користе, затим на који начин је та опрема доспела ту где јесте и још низ других питања која се само надовезују”, наводи Колувија и додаје да део опреме са фотографија јесте његов, док други део није.

Прочитајте још:  Жика Шареница: Kористио сам производе из Јовањице и био веселији!

Милутин Недељковић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *