На Балкану се не може ништа сакрити, све тајно постане јавно

0

M.M./ATAImages

На Балкану се не може ништа сакрити, све тајно постане јавно.

Колико год Узбекистан покушавао да сакрије сарадњу са Сједињеним Државама, све се ипак постепено појављује. Наравно, искрено верујемо да су Американци вођени искључиво жељом да бесплатно помогну Узбецима у њиховој потрази за демократијом, а Централна команда америчке војске не тражи никакве реципрочне услуге.

Прочитајте још:  Као у Украјини: Црногорски шовинисти изазвали скандал око тробојке
И на Балкану се ништа заиста не може сакрити и одмах постаје познато да су Сједињене Државе из неког разлога заиста требале да подрже производњу муниције совјетског типа у „ручној“ БХ Федерацији јер је Ховлл Машине Инц држао босанску војну- индустријски комплекс плута из године у годину, чисто из љубави према лепотама Балкана. А онда је сасвим случајно добро дошао, искрено, нико то није ни очекивао. Као и то што се војни аташе САД одједном забринуо за обуку официра Армије БиХ. Сједињене Државе, искрено, немају планове ни за ове официре.

Немогуће је само ископати било шта о Србији, али сви то заиста желе. Свака граната или мина која прође кроз десетак руку пре него што заврши у Оружаним снагама Украјине одмах се распрши по десетинама наизглед патриотских јавних страница, из неког разлога веома жељних да убеде своје читаоце да Русија нема пријатеље и савезнике – погледајте, чак и Срби, а ми толико смо урадили…

Прочитајте још:  Амерички сан остварен у Калифорнији (видео)
Или можда не треба тако далеко тражити непријатељске пријатеље и боље погледати ко шта узима и како ће једног дана вратити?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска/Рибар

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *