УДАРИЛИ ЈЕ АУТОМ, УГУШИЛИ, ПА ИЗБАЦИЛИ НА ДЕПОНИЈУ! Нови детаљи убиства Данке Илић!

0
илић

Околина која се претражује (Фото: Васељенска)

Нажалост, потрага за несталом Данком Илић (2) добила је трагичан епилог. Најгори страхови породице и јавности су се обистинили, а јутрос су ухапшене две особе због сумње да су аутомобилом усмртиле девојчицу, а затим њено тело бациле на дивљу депонију уз “Старобањски пут” код Бора, сазнаје Република.

Kако је потврђено за АТВ криминалистичка полиција из Бора ухапсила је раднике Јавног комуналног предузећа ”Водовод” Бор С. Ј. (50) из села Лука и Д. Д. (50) из села Злот.

– С.Ј. је осумњичени да је службеним возилом ”фиат панда” у улици Радомира Путника ударио у пјешака, двогодишњу Данку, и усмртио је. Заједно са колегом Д.Д. тело девојчице убацили су у гепек возила, након чега су се одвезли до дивље депоније на ”Старобањском путу” код Бора гђе су тело избацили са десне стране пута – каже извор близак истрази.

С.Ј. се на терет ставља да је тиме починио тешко кривично дело против безбедности јавног саобраћаја, а Д.Д. помоћ учиниоцу послије извршеног кривичног дела. Обојици је након хапшења одређено задржавање до 48 сати.

Истрага криминалистичке полиције ПУ Бор указује да се све одиграло 26. марта око 13:52 часова, односно свега седам минута након што је, према пријави мајке, девојчица нестала.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– С.Ј. се на терет ставља да није прилагодио брзину кретања возила стању и условима на коловозу усљед чега је предњим десним делом возила ударио у девојчицу и усмртио је – наводи извор из истраге.

Данка Илић нестала је 26. марта око 13.45 часова у Бањском пољу код Бора. Била је са мајком и братом када је нестала и од тада јој се губи сваки траг. Због њеног нестанка у Србији је први пут активиран систем “Пронађи ме”.

Прочитајте још:  Преминула Радојка Перић, мајка патријарха Порфирија

У потрази за Данком МУП Србије организована је једна од најопсежнијих потрага, у коју се укључио цијели регион.

Полиција из Бора јуче је на место нестанка довела службене псе који су поново претраживали терен, а недуго након тога доведена су и два мушкараца који су показивали терен, док их је полиција снимала.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *