Инспекторка МУП претучена након праћења

0
Инспекторка

Инспекторка (фото:Принтскрин)

Инспекторка МУП претучена након праћења.

У послеподневним сатима у недељу 14. априла, Амела Смајовић, запослена у Служби унутрашњих послова у Краљеву, физички је нападнута од стране два непозната нападача. Инцидент се догодио у непосредној близини града док је Смајовић носила важне полицијске документе и доказе. Амела Смајовић је иначе Новопазарка која живи у Краљеву и ради у Полицијској управи Краљево.

Према извештајима с друштвених мрежа, Смајовић је била праћена непосредно пре напада. Два аутомобила су јој блокирала пут, након чега су из њих изашла два нападача која су је брутално напала, наневши јој озбиљне повреде у пределу врата и стомака. Због тежине задобијених повреда, Смајовић је хитно пребачена на Војномедицинску академију (ВМА) у Београду, преноси Санџак данас.

Прочитајте још:  Бака Стојанка претучена у блоку 45, преминула у болници: Мреже брује, МУП ћути
Амела Смајовић, која слови за најмлађу инспекторку криминалистике у Србији, према мишљењу стручњака, могла би бити мета због своје улоге у процесуирању високопрофилисаних криминалаца. Постоји сумња да је напад мотивисан осветом, повезан с ранијим хапшењима кључних чланова криминалних група.

Полиција је потврдила хапшење једног од нападача, док други још увек измиче правди. Очекује се да ће и други нападач ускоро бити ухваћен и да ће оба бити процесуирана због овог напада.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Амела Смајовић је објавила фотографије са ВМА на којима се види озбиљност повреда које је задобила.

Курир

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *