Испливала тајна белешка из Ресора државне безбедности: Аљбин Курти је ХОМОСЕКСУАЛАЦ! (ФОТО)

0
Аљбин Курти

Аљбин Курти

На друштвеним мрежама појавила се тајна службена белешка Министарства унутрашњих послова из некадашњег Ресора државне безбедности, као психолошки извештај о тадашњем затворенику Аљбину Куртију. 

Осим основних података о овом шиптарском злочинцу кога је ослободио преходни режим, стоји и податак да је Аљбин Курти хомосексуалац.

“Прикупљени подаци добијени преко надлежних лица у КЗ и у контактима са оперативним позицијама које су ангажоване за сарадњу за време одржавања затворске казне (“Лептир”, “Роби” и “Метар”) у КЗ Ћуприја указују да је политички затвореник Курти Аљбин повучена и крајње затворено особа која тешко ступа у контакт је са осталим затвореницима као и да је изразито хомосексуалне оријентације”, стоји у извештају за који се тврди да је аутентичан документ.

Слика

Поред тога, стоји и да Курти презире своје политичке колеге Хашима Тачија и Јусупа Красинћија, док је једина особа коју цени и поштује Наит Хасани из Приштине. За кога су српске службе такође сумњале да је хомосексуалне оријентације.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Слика

У извештају се такође наводи да је Курти више западно опредељен, него што је то случај са осталим шиптарским екстремистима.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *