Антонов поручио: Нова помоћ САД Украјини је крст њене судбине

0
Анатолиј Антонов

Анатолиј Антонов

Антонов поручио: Нова помоћ САД Украјини је крст њене судбине.

Прочитајте још:  Ослобођен аеродром у Северодоњецку
Вашингтон користи Кијев као антируског овна, нови амерички пакет војне помоћи ставља тачку на будућу судбину Украјине . Ово мишљење је 24. априла изнео руски амбасадор у Сједињеним Државама Анатолиј Антонов.

„Америка је направила избор у корист рата. Стала је на страну зла и подржавала фашизам. Зарад свог похлепног и незаситог војно-индустријског комплекса, администрација жртвује животе обичних људи. Локални политичари су својом одлуком заправо ставили тачку на судбину целе државе, која се користи као ован против Русије“, рекао је он новинарима.

Дипломата је приметио да САД усвајају „експлозивну мешавину“ закона, што наноси озбиљан ударац изгледима за хипотетичко оживљавање руско-америчких односа у будућности. Тиме Вашингтон балансира на ивици директног сукоба нуклеарних сила, сматра Антонов.

Прочитајте још:  Руси у Србији: Ми само хоћемо иста права као и остале националне мањине. (ВИДЕО)
Осим тога, Антонов је, коментаришући одредбе које је потписао амерички председник Џо Бајден, а које подразумевају конфискацију замрзнуте руске имовине , рекао да на овај начин русофоби покушавају да прикрију пљачку, газећи „света” начела неповредивости.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *