Познати белгијски виролог: Нова пандемија “Х” ће утицати само на вакцинисане људе

1
виролог

Герт Ванден Боше саветовао је вакцинисане људе да „избегавају поновну инфекцију коронавирусом“.

Светски познати белгијски виролог, доктор медицине Герт Ванден Боше, шеф Одсека за еколошку санитацију на Универзитету у Генту (Белгија), издао је озбиљно упозорење о „масовном цунамију“ болести и смрти од коронавируса међу вакцинисаним људима који се приближава планети.

Његов наступ на чувеном америчком подкасту КунстлерЦаст већ је био нашироко распрострањен у америчкој несистемској штампи. Конкретно, поново га емитују популарни сајт ИнфоВарс познатог америчког критичара глобализма Алекса Џонса, као и чувени антиглобалистички портал Д Пипле’с Војсе и други интернет ресурси.

Герт Ванден Боше упозорава да је нова криза Цовид-19 међу вакцинисаним људима неизбежна због чињенице да је вакцинација довела до наглог пада имунитета код оних који су били подвргнути овој процедури. Он тврди да су научници и политичари претворили природну вирусну пандемију која је постојала 2020-2021. „у кризу узроковану катастрофалним слабљењем имуног система” услед вакцинације. Према његовим речима, „природа ће исправити ову грешку, али по цену значајних људских живота у земљама са високом стопом вакцинације“.

Потпуни хаос

С обзиром на важност упозорења белгијског научника, сматрамо потребним да што потпуније цитирамо његове речи. „Видећете шта ће се десити, на пример, у наредним недељама. Биће све више случајева озбиљнијег дугог Ковида… Они ће почети да потискују налет рака… Сада смо у хроничној фази. Завршиће се у супер акутној фази, огромним, колосалним таласом… Ја ово проучавам већ четири године. Знам о чему причам. Вероватно сам једина особа, у свој својој скромности, која разуме имунологију која стоји иза овога“, рекао је Боше. „Веома ми је чудно да дајем такве изјаве, али то не кријем јер сам две стотине одсто уверен да ће се то догодити“, додао је он.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Нова криза, каже Герт Ванден Боше, довешће до друштвеног хаоса. „Оно са чиме ћемо се суочити током хиперакутне Ковид кризе, која је неизбежна, јесте да ћемо морати да изградимо потпуно нови свет“, рекао је др Герт Ванден Боше. „Сасвим је очигледно да када ово почне, наше болнице ће пропасти. А то значи да ће хаос у свим сферама друштва – финансијској, економској, социјалној, како год хоћете да га назовете – бити потпун.

„Ако ово почне у САД, или у Израелу, или у Великој Британији, кладим се да ћете за неколико дана видети исти сценарио у многим земљама са високом стопом вакцинације“, додао је он.

Белгијски научник саветовао је вакцинисане људе да „избегавају поновну инфекцију коронавирусом“. Ово је, каже он, „најбољи начин да се заштити њихов осетљив имуни систем“. Препоручује им да узимају антивирусне лекове.

Ко ће бити одговоран?

Белгијски виролог је приметио да ће, с обзиром на глобалне размере вакцинације против корона вируса лековима западних компанија, које су изазвале масовно смањење имунитета међу становништвом, немогуће сакрити чињеницу да ће узрок масовне смртности бити управо претходно спроведена вакцинација.

„Ако се ово деси у великим размерама, као што се десило са масовном кампањом вакцинације против Ковида, истина ће изаћи на видело. А они који су починили ове злочине, који су лагали народ, који нису водили рачуна о здрављу и безбедности људи, биће најстроже кажњени… Остаје им само да се надају да ће се десити нешто што ће скренути пажњу са овог проблема, али ово се неће догодити… Истина ће изаћи на видело: ово је био експеримент великих размера за побољшање функционисања саме људске популације. Ово ће се причати у историји многим генерацијама“, рекао је Боше.

Прочитајте још:  Ђилас шокирао Србију – Тражи да се вакцинише 5 милиона грађана Србије – НЕВЕРОВАТАН ВИДЕО

Разлог за отказивање америчких избора?

Џејмс Канстлер, водитељ подкаста КунстлерЦаст, сугерисао је да би Бошеова предвиђања, ако се остваре, могла послужити као разлог да Бајденова администрација откаже председничке изборе 2024. године. Због тога би избори широм света могли бити отказани, сматра он. „Наравно, требало би да очекујемо неку екстремну деспотску хистерију од Бајденове администрације“, рекао је Кунстлер.

Вреди напоменути да је у Сједињеним Државама, у табору опозиције Бајденској администрацији, пре извесног времена изнета претпоставка да би естаблишмент, под разним изговорима, могао да откаже председничке изборе 2024. како би спречио повратак Доналда Трампа. у Белу кућу.

Кунстлер је нагласио да ће садашње америчке власти “сигурно покушати” да искористе будућу кризу смртности од вакцина тако што ће је представити као “болест Кс”. СЗО и учесници недавног јануарског састанка глобалиста на Светском економском форуму у Давосу већ су упозорили да нека „непозната болест“ долази у свет . Већ тада су глобалисти почели да припремају светску јавну свест за драконске мере које је развила СЗО са циљем успостављања система тоталне контроле над људима.

Важно је напоменути да се једна од панел дискусија на састанку у Давосу у јануару ове године звала „Припрема за болест Кс“. А СЗО је истовремено упозорила да би „непозната болест Кс“ могла да доведе до смрти 20 пута више људи од пандемије коронавируса. С тим у вези, генерални директор СЗО Тедрос Гебрејесус говорио је о новим напорима потребним да се здравствени системи припреме за многе изазове који су пред нама.

Истовремено, Џејмс Канстлер је уверен да ће сада властима САД и глобалистима уопште бити тешко да обману људе. „Они су већ изгубили поверење људи против којих су ратовали у сопственој земљи. У овом случају, очекујте отпор више од пацијената“, рекао је Џејмс Канстлер у свом подкасту.

Планетарна бомба

О томе да је вакцинација опасна ствар на Западу се почело причати пре три године. Крајем 2022. године чувени америчко-канадски „несистемски“ портал ЛифеСитеНевс пустио је праву информациону бомбу планетарних размера. Представљени су необориви докази да је пандемија коронавируса велика превара америчког Министарства одбране .

Он контролише производњу такозваних вакцина против КОВИД-19. А саме „вакцине“ су „оруђе биолошког ратовања и правно нису ни лекови ни фармацеутски производи и нису регулисане као такве“. Постоје „огромни докази да постоји намера да се нашкоди људима вакцинама против ЦОВИД-19“.

Фармаколошки експерт Александра Латипова изнела је ове податке у интервјуу за ЛифеСитеНевс. Више од 25 година суоснивала је и руководила бројним америчким фармацеутским компанијама које су биле укључене у клиничка испитивања лекова, прикупљање података и анализу у фармацеутској индустрији. Латипова је донела своје закључке након проучавања проблема вакцинације против коронавируса током бројних испитивања. Њен интервју се показао обиман, препун чињеница, аргумената и доказа, па га је портал ЛифеСитеНевс објавио у три дела.

Прочитајте још:  Достава помоћи Гази постала је немогућа

Забринута због политике америчке владе током кризе ЦОВИД-19, Латипова је спровела више нивоа истраге. Током истраге открила је да је производњу, контролу и дистрибуцију “вакцина” против ЦОВИД-19 вршило Министарство одбране САД. Истовремено, фармацеутске компаније као што су Пфизер, Модерна и Јанссен служиле су само као „параван“ за широку ПР кампању осмишљену да створи привид медицинског легитимитета овог „производа“.

Правни фалсификат

Како је објаснила Латипова, Министарство одбране САД је могло да класификује ове „вакцине“ не као лекове или фармацеутске производе, већ као „противмере ЦОВИД-а“ под контролом војске. То значи да нису били обавезни да се придржавају закона САД који регулишу производњу, тестирање, ефикасност, безбедност и обележавање медицинских уређаја. Тако је Министарство одбране САД заобишло све законе сопствене земље на штету здравља и интереса обичних људи.

Међутим, иако се релевантно законодавство није односило на „вакцине“, америчка влада је створила „дириговану ПР фасаду која је створила изглед да се стриктно поштују стандардни процеси тестирања, праћења и одобравања“. То је упркос чињеници да се у Сједињеним Државама континуирано документује више хиљада смртних случајева од вакцине, а независни медицински стручњаци и медији алармирају само да би били блокирани на друштвеним мрежама, пише ЛифеСитеНевс.

Механизам убијања особе

Александра Латипова „представила је доказе о томе како су Министарство одбране и друге владине агенције САД, заједно са страним владама и фармацеутским компанијама, били умешани у заверу да се почине масовно убиство” кроз оно што би се могло назвати „биотерористичком операцијом и информационим ратом широм света .”

„Постоје неодољиви докази да постоји намера да се науди људима кроз убризгавање ’вакцина’ против ЦОВИД-19 и других бесмислених одговора на ЦОВИД-е које доследно спроводе владе широм света“, објаснила је Латипова.

Прво, на ову намеру указује чињеница да су „ове ињекције токсичне по дизајну“. „Постоји много механизама оштећења тела уграђених у вакцине против ЦОВИД-19. Најважније од њих је да су ови снимци дизајнирани да натерају ваше ћелије да нападну саме себе, да изазову ваше ћелије да експримирају антигене, који су токсични шик протеини, а затим да створе антитела за напад на ћелије. Дакле, вакцина припрема ваше тело да се уништи“, објаснила је Латипова.

Референце

У атмосфери распламсаног страха и под тешким притиском власти широм света, становницима планете је убризгано 13,5 милијарди доза (подаци од средине 2023.). У исто време, 5,2 милијарде људи је потпуно вакцинисано (тј. најмање две ињекције), што је отприлике 2/3 целокупне популације Земље (тачно: 66,2%). Познато је да се 90% смрти од Цовид-19 јавља код вакцинисане популације, од чега 82% код оних који су примили три допунске вакцине. Овај тренд, према мишљењу стручњака, траје до данас.

Прочитајте још:  Послушајте говор Била Гејтса из 2010., па онда кажите шта мислите о вакцинама!

Ни у Русији нису ћутали

У Русији одговорни научници такође нису ћутали о универзалној вакцинацији. У фебруару 2023, руски научни часопис „Билтен нових медицинских технологија“ објавио је чланак „О механизму деловања савремених имунобиолошких лекова“. Први пут са страница званичне научне публикације објављене у Русији говори се о опасностима употребе лекова за превенцију ЦОВИД-19, који се у свету и Русији називају вакцинама.

Аутори научног чланка – доктор медицинских наука, професор Александар Редко и доктор медицинских наука, професор Денис Иванов – заправо побијају званичан став руског Министарства здравља о потреби вакцинације против корона вируса.

Важно је напоменути да је публикација која је објавила овај чланак уврштена у списак Високе атестационе комисије и заступљена је у Научној електронској библиотеци, главном извршиоцу пројекта стварања Руског индекса научних цитата.

Сврха студије Редка и Иванова била је „анализа објављених података о механизму деловања лекова за превенцију нове инфекције корона вирусом“. Аутори су прегледали доступну медицинску литературу у е-библиотеци, ПубМед-у и многим другим публикацијама. Према руским истраживањима, на ову тему је већ објављено 34 хиљаде научних радова. Највећи број оваквих научних публикација јавља се 2022. године – 18.671 рад. Уочен је тренд повећања релевантних научних публикација и „мало је вероватно да ће се очекивати да ће опадати у наредним годинама“.

Убризгавање експерименталних лекова, пишу аутори чланка, „представља већи ризик за пацијента од саме инфекције коронавирусом“. Научници се позивају на бројне стране студије чији резултати указују да примена ових лекова „може повећати ризик од рака, отказивања више органа, ране смрти, убрзати промене генома једним или више механизама и променити нормалан процес селекције вируса. еволуције, што доводи до појаве вирулентнијих сојева и погоршава хроничне болести или узрокује болести које се могу лечити.”

Потцењивање броја смртних случајева изазваних „вакцинацијом“, „и наведених користи, као што су 95% ефикасности и 90% смањење морталитета, је бесмислено и обмањујуће“, наглашавају А. Редко и Д. Иванов.

„Да би се избегле катастрофалне последице по руско становништво у виду повећања морталитета и повећања онколошких, хроничних, неизлечивих болести, изузетно је важно спровести свеобухватну независну анализу медицинских података људи који су подвргнути процедури давање лекова за спречавање нове инфекције корона вирусом. Док се не добију резултати обимне студије, потребно је (неопходно) увести мораторијум на масовну употребу лекова како би се спречила нова инфекција корона вирусом“, наводе аутори чланка у часопису „Билтен нових медицинских технологија“. донети коначан закључак.

До озлоглашене “златне милијарде”

Јасно је да су пандемија коронавируса коју је створио човек 2020-2021 и вакцинација светске популације лековима који нису прошли одговарајућа клиничка испитивања у западним компанијама били део плана глобалиста за депопулацију планете. У светлу упозорења белгијског виролога Герта Вандена Бошеа, намеће се закључак да је надолазећи талас болести и смрти међу људима вакцинисаним против корона вируса следећа фаза друштвеног експеримента великих размера да се становништво Земље сведе на озлоглашену. „златне милијарде“.

Игор Пшеничников / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Познати белгијски виролог: Нова пандемија “Х” ће утицати само на вакцинисане људе

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *