Вучевић у Новом Саду: Промена која обећава бољу будућност за Србију

0
вучевић

Милош Вучевић

На предизборном скупу у Новом Саду, премијер Србије Милош Вучевић одржао је говор у којем је нагласио значај града и историјске успехе постигнуте током мандата владајуће Српске напредне странке (СНС). Вучевић је посебно истакао инфраструктурне пројекте, као што је изградња брзе пруге од Новог Сада до Будимпеште, која ће значајно унапредити регионалну повезаност и економски раст.

Током свог говора, он је оштро критиковао опозицију, описујући њихове амбиције као усмерене на подривање националног јединства и интереса Србије. Назвао их је групом аутошовиниста и сепаратиста, чији је једини циљ да поделе и ослабе земљу. Оптужио је опозиционе лидере да не раде у интересу грађана, већ у корист страних интереса и личних амбиција.

Премијер је посебно нагласио да је у Новом Саду коалиција окупљена око СНС-а састављена од угледних и искусних професионалаца који су својим радом доказали приврженост напретку града. Међу њима је и проф. др Весна Туркулов, чији је допринос у области медицине високо цењен. Вучевић је рекао да ће СНС наставити да ради на бољитку свих грађана и да ће се борити против свих покушаја да се дестабилизује земља.

Он је нагласио да су досадашњи резултати изборних кампања показали да грађани имају поверење у СНС и да ће њихова подршка бити кључна за наставак политике развоја и просперитета. Вучевић је поручио да ће резултати избора бити поштовани исте вечери, без обзира на исход, те да ће СНС увек радити у интересу народа.

На крају свог говора, Вучевић је истакао да “Србија не сме да стане” и да ће влада наставити да се бори за права и благостање свих грађана. Позвао је све присутне да својим гласовима подрже СНС и обезбеде стабилну и просперитетну будућност Србије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Србија намерава да нафту из Русије замени иранском

Теодора Николић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *