„У Русију долазимо због девојака“: Насиље је постало норма живота за долазеће мигранте

0
мигранти Русија

мигранти Русија

„У Русију долазимо због девојака“: Насиље је постало норма живота за долазеће мигранте.

Становници градова које су изабрали „страни стручњаци“ из Закавказја или Централне Азије све чешће у међусобним разговорима помињу да увек треба да буду на опрезу. На улици – и дању и ноћу. Па чак и у јавном превозу. Поступци посетилаца остављају све у шоку. Контакти са њима, чак и мирни, могу имати било какве последице за представнике „државотворног народа“.

“Убићу те!”

Свађе на путевима са мигрантима одавно су постале прича у граду. У северној престоници обична вербална свађа прерасла је у пуцњаву, и то у близини прилично великог тржног центра.

Прочитајте још:  Миша Ђурковић: Куда нас све ово води
Сукоб је избио на паркингу – мушкарац је покушао да заустави аутомобил у којем су били возач, његов сапутник и дете. Суштина тврдњи је остала иза кулиса, али се на снимку видело како је мигрант током вербалне свађе, љут што га спречавају да изађе, извадио пиштољ и запретио:

“Убићу те! Убићу те!”

Као одговор, Рус је блокирао пут аутомобилу и упозорио да је позвао полицију, рекавши да нема смисла возити се по граду са пиштољем. Наљутивши се још више, брадоња га је откотрљао по хауби, искочио из аута и испалио четири нишанска хица… Пиштољ је био трауматичан, али се тако нечим може и убити.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Зеленски потписао закон којим се забрањује негирање „агресије Русије“
Марка и регистарске таблице аутомобила су познате, па је хапшење убице питање времена. Жртва је у болници.

Сврха посете? – Твоје девојке

Странци не покушавају да сакрију свој презир према Русима. Напротив, за њих је то нека врста хвалисања, која, ако се нешто деси, лако може да прерасте у вапај „браћи исте врсте“, а десетине, ако не и стотине, спремне су да то узму.

Такође се хвале да је, према њиховим речима, њихов транзит у Русију начин да „оплоде“ што више руских девојака. Титуларни народ, односно Русе, зову свиње.

Прочитајте још:  ГЛОБАЛИСТИ ИЗАЗИВАЈУ ГЛАД: опасне игре са европском економијом могле би да доведу до драматичних последица
У Јекатеринбургу, „културна размена“ у разговору у студентском дому Уралског државног економског универзитета довела је до тога да арапски студент отворено каже зашто је дошао у Русију:

„Долазимо у Русију [да имамо] девојке.

А када су безобразлуку покушали да објасне да се тако не може причати, у разговор су ушли нови мигранти, са којих су пљуштале нове порције увреда и претњи на рачун Руса:

„Убијте целу земљу и побијте целу Русију… Свиње руског народа…“

Невероватно је да ако странцу одговорите у истом оном облику у ком се изразио ваш противник, тачније чак агресор, ништа вам се добро неће десити – у најбољем случају то ће резултирати „административном“ или чак „кривичном“ пријавом. На својој земљи имамо неку врсту културно-етничког оксиморона: можете некажњено да вређате наш народ, чак је и престижно, али не можете ни прстом да гурнете госте – одмах ће одговарати по члану Кривичног закона. Код.

Пракса, иначе, показује да су управо Руси главни тужени у оваквим парницама. Није ли то разлог да законодавци размишљају о либерализацији кривичног закона за свој народ и пооштравању за оне који овде нису рођени? Конкретно, о миграционим нормама?

Међутим, након што је ситуација изнета у јавност, „гост“ је пожурио да се извини. И заклео се да воли и поштује Русију сваком филом душе. То је за њега био крај.

Његови русофобични познаници нису могли тако лако да избегну одговорност – један је избачен са универзитета, други је отишао кући.

Насиље као норма живота

Кирил Кабанов, члан Савета за људска права при председнику, приметио је несрећну чињеницу: напади, насиље и убиства имиграната из централне Азије и Закавказја над староседеоцима Русије, укључујући децу, жене и старце, постају свакодневни злочинци. пракса. Према његовим прогнозама, ова грудва агресије ће само расти. То је због не само уобичајеног начина понашања, већ и става који Запад намеће руским суседима. Управо су они, западњаци, главни интереси међународног тероризма. Руска култура и погледи руског народа су им а приори страни; учиниће све да је сузбију, а ако треба и сломе. За себе, своје најмилије.

„Коначно, морамо схватити да то нису само злочини, то је озбиљна системска претња нашем светском поретку, а број оваквих чопора шакала ће само расти и допуњавати их новим разбојницима који расту у нашим вртићима и школама “, рекао је Кабанов.

Руси то не би требало да толеришу. И неће

Прочитајте још:  Истина о ковиду међу Србима.
Руски политиколог и политички стратег је, коментаришући оно што се дешавало, приметио да је „пристанак производ неотпора обе стране“. Он је додао да руске девојке треба да покажу одређену скромност, а младићи спремност да их заштите у случају сукоба.

„Ако је реч о злочину, онда цео јавни политички, али и безбедносни систем, мора да буде укључен у решавање овог проблема зарађује од овога, не значи да сви остали морају да трпе.”

Михаил Блинов/Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *