Време хероја у Русији

0

Време хероја – Братислав Живковић почиње да пролази обуку по програму припреме управљачких кадра Русије.

29.фебруара 2024. В. В. Путин је рекао :”истинска права елита је свако ко служи Русији. Радници, ратници. У случају који су доказали своју преданост Русији. Сви су устали са оружјем у рукама у одбрану наше домовине. Такви се сигурно неће повући, изневерити или издати. Они морају да дођу на водеће позиције у образовном систему, друштвеним удружењима, државним компанијама, бизнису, да воде регионе, предузећа, домаће пројекте”, нагласио је председник.

“Али у преломним тренуцима историје, управо такви људи долазе у први план. Преузимају одговорност. Таквим људима се у будућности може предати и поверити Русији”, објаснио је В. В. Путин

“У новом кадровском програму учествоваће војници и ветерани са високим образовањем и менаџерским искуством, Без обзира на чин и положај. Студије ће почети у наредним месецима.”

Као што је познато, од речи председника до случаја у Русији прелазе веома брзо.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Русија је мултинационална земља, херојство не припада само Русима. Сваки човек, руски држављанин, ако је патриота, постаје херој када околности то захтевају од њега.
Управо такви људи би у блиској будућности требало да воде Русију напред.

Као доказ да у Русији свако може да достигне било коју висину постао је Србин.

Србија је тако мала, али веома поносна земља на Балканском полуострву, која се за своју слободољубивост прилагодила у 20.веку ,а у 21. години била је потпуно окружена НАТО блоком, али се још увек не предаје.

Братислав Живковић је отишао у Русију 2014. године.није издржао, отишао је да помогне браћи да се боре против обновљеног фашизма.
Нисам могао да гледам како се уништавају људи који не желе да се одрекну свог матерњег језика на бившој територији Украјине.
До данас би Братислав био четири пута рањен, али увек након лечења, поново се враћао на ратиште.
И тако је, чувши за програм председника Русије, одлучио да покуша своје снаге.

Прочитајте још:  Ево ко је све Вучићу ставио омчу око врата: Уводимо и санкције Русији?!

Иако му руски језик није матерњи, он још увек говори са карактеристичним балканским акцентом одлучио је да покуша, иначе би се кориловао цео живот, што није покушао. Његово правило живота: сада морате учинити све што зависи од вас да би сутра било боље.

И тако, након што је прошао квалификационе тестове, веома сложене, идентификационе и лидерске квалитете, и способност брзог одлучивања, и способност да се анализирају многи фактори, и знање историје, и који покривају још много области знања, добио је обавештење да је међу 44.500 кандидата један од ретких који је издржао тест.

Желимо Братиславу успешно учење, одличан завршетак учења. Такође очекујемо да га видимо на једној од кључних позиција у руском руководству земље.

Олга Литвина / Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *