Нашминкани кандидат за градоначелника: Добрица Веселиновић користи пудер за препланули тен?

0

Добрица Веселиновић

Препланули тен Добрице Веселиновића, кандидата коалиције Бирам борбу за градоначелника Београда, изазвао је бурне реакције на друштвеним мрежама након његовог гостовања на РТС. Док многи сматрају да је Веселиновић бронзану боју стекао на одмору у финишу кампање, други се труде да оправдају његов изглед на различите начине, укључујући и невероватну теорију о пудеру.

На друштвеним мрежама, корисници нису штедели речи критике. Један корисник на мрежи “Икс” саркастично је прокоментарисао: “Политичар не сме да добије брончани тен током кампање! Има ли иког нормалног да дурдубаке посаветује око елементарних ствари?” Овај коментар уз фотографију препланулог Веселиновића изазвао је лавину одговора и расправа.

Међутим, присталице коалиције “Бирам борбу” инсистирају да је њихов кандидат добио боју од стајања на штандовима и дељења флајера по сунцу. Један од Веселиновићевих сабораца на ову опаску је одговорио: “Друже, од стајања на штандовима и дељења флајера по сунцу сви смо ‘добили боју’, али због ове твоје добронамерне опаске јавићу централном изборном штабу да за наредне изборе набаве сунблок заштиту са заштитним фактором 50 за све нас активисте.”

Пудер као објашњење

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У игри објашњења укључила се и једна корисница на мрежи “Икс”, која је препланули тен оправдала пудером и расветом у студију. Она је навела: “Па у кампањи је, на улици, на сунцу… плус пудер у шминкерају. Доста доприноси и расвета. Ајде све, али и да му боју тена процењујете, мало је претерано.”

Ова тврдња о пудеру изазвала је урнебесне одговоре. Један корисник се запитао: “Није ваљда понестало светлијег пудера?” Други је додао: “То су га ‘намерно’ на РТС удесили.”

Прочитајте још:  Вучића и Блера повезује крв и новац грађана Србије

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *