Неле Карајлић о исходу гласања о Резолуцији у Сребреници: Кад најјачи фрајер у кафани устане, па каже „Ајте сад сви руке горе“, а пола кафане га не послуша

0

Неле Карајлић о исходу гласања о Резолуцији у Сребреници: Кад најјачи фрајер у кафани устане, па каже „Ајте сад сви руке горе“, а пола кафане га не послуша.

Легендарни рок музичар, композитор, глумац и писац Др Неле Карајлић у интервју Новостима у свом стилу се дотакао недавно усвојене срамне Резолуције о Сребреници у Генералној скупштини УН.

Прочитајте још:  Зорана Михајловић: Добро је да је Лаврову отказана посета
Посебно му је упечатљиво било толики број земаља које су биле против или уздржане,

Како истиче, тако нешто прије 25 година је било незамисливо.

– Имате ону метафору, кад најјачи фрајер у кафани устане, па каже: „Ајте сад сви руке горе“, а пола кафане га не послуша. То нешто значи…, то значи да он више није најјачи фрајер – тврди популарни Неле.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Северу Космета понестају намирнице и лекови
Он је дао свој су на све ово што се у последње време дешава у Босни и Херцеговини и око ње.

– Ово, наше подручје је током цијеле историје било нека врста малог огледала онога шта се дешава на планети. Онога тренутка, када се то тамо смири, смириће се и овдје. А, све што је почело 2022. између Украјине и Русије, јесте заправо друго полувријеме нечега што се дешавало овдје деведесетих, нарочито 1999. године – истиче Неле.

Др Неле најављује велики концерта у Бањалуци 14. јуна, којим ће бити отворена манифестација „Лето у парку“.

– Оно што мене радује јесте то што је Република Српска, након сваког мог повратка, љепша и боља и, оно што је мени најважније, полако, али сигурно култура у Српској почиње да ради. Концерти, филмски фестивали узимају публику за себе. Култура је најважнија сада и треба да се изгради – поручује он и закључује да српски народ не треба да се брине за своју судбину, јер је све под контролом.

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *