СМЕНА НА ЧЕЛУ „КРЕНИ-ПРОМЕНИ“: ЕНЕРГИЧНИ МИЛАН ЉУТОВАЦ УМЕСТО САВЕ МАНОЈЛОВИЋА

0
саво манојловић

(фото:Twitter Printscreen/@LaziDetektor)

Након опијености полазним успехом на протеклим локалним изборима, Саво Манојловић и његови најближи сарадници упали су у стање потпуне дезоријентисаности.

Манојловић не може да се определи да ли да остане веран америчким спонзорима или да се врати у јато Марка Парезановића, који га већ годинама успешно користи у подривању сваког опозиционог протеста и иницијативе.

Сада је јасно да иза сваке привидне нелогичности Манојловићевих одлука стоји БИА, док је његово прво појављивање на протесту „1 од 5 милиона“ и сваком наредном уличном догађању потекло директно из Парезановићеве кухиње.

Ова спознаја је дошла касно, али можда не и прекасно, јер се у „Крени-промени“ све више назире лидерска улога Милана Љутовца из Батајнице, који ужива све веће поверење чланства, као енергичан, одлучан и храбар активиста са особинама лидера, а који пре свега уме да каже не Манојловићу.

Највећа слабост Љутовца је што у ову политичку борбу улази самостално, док иза Манојловића стоје Парезановић и машинерија БИА.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Националист

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *