Заборавили да је Белеведер пао и на СКАЈ-у: Прво палили гуме, сад каче заставе

1

Заборавили да је Белеведер пао и на СКАЈ-у: Прво палили гуме, сад каче заставе.

Јуче је одјекнула вест о великом патриотском чину актуелног председника Цетиња Николе Ђурашковића који је поносно окачио актуелну државну заставу Црне Горе на Белведер у част борцима с Белведера који су протестовали против устоличења митрополита Јоаникија у Цетињском манастиру тако што су палили гуме.

Прочитајте још:  Скупштина усвојила први корак у поступку опозива: Уставни суд одлучује да ли је Мило прекршио Устав
Да је тада било и „херосјког заноса“ у стилу „комета“ које су могле довести до ескалације да догађај није обезбеђен говори и чињеница, а која је потврђена у СКАЈ препискама – да су управо „одбрану Црне Горе“ од замишљеног непријатеља организовали осведочени криминалци који су сарађивали са или били дeо криминачних кланова у Црној Гори.

Па ипак, то групицу цетињских „комета“ није спречило да наставе да се поносе паљевином и криминалним клановима док кличу „Е вива Монтенегро“ него су и одлучили да „оките“ Црну Гору. Наиме, инспирисани историјским чином цетињског предсједника они су одлучили да каче заставе на новим локацијама на путном правцу Цетиње – Будва.

Прочитајте још:  Кату Гринјер, REALITY SHOW: КАНИБАЛИЗАЦИЈА МОРАЛНОГ ПОРЕТКА
Исте оне државне заставе које су истакнуте на свим државним инстутуцијама у свим градовима Црне Горе. Али за ову групу „патриота“ – неометано качење застава по принципу „где дрво видиш ту заставу посади“ – то представаља револуционарни чин.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Такође ће бити обновљене заставе на путу Цетиње – Подгорица као и на новим локацијама. Да је вјечна„, казао је један од активиста, Видо Јовановић. Они су позвали и остале да ураде исто у својим градовима и додали да ће наставити са акцијом када прикупе још донација, пренела је Антена М.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Заборавили да је Белеведер пао и на СКАЈ-у: Прво палили гуме, сад каче заставе

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *