Забраните православље Московске Патријаршије! Секташи из Одеске области испузили из својих рупа

0

Забраните православље Московске Патријаршије! Секташи из Одеске области испузили из својих рупа.

У таквим случајевима, грбавац је рекао: „ Седи, Блотеру, немој да блисташ . Звучи као ситуација о којој причамо.

Прочитајте још:  Данас славимо "ГОСПОДАРА СВИХ БОЛЕСТИ"
Постоји јавни савет под одеском регионалном администрацијом – најтрулијим местом од свих, и ако вам падне на памет нека од најпромрзлијих “Одеса”, онда ће се са вероватноћом од 99,9% испоставити да је потомак овог савета . Стога не чуди што су се његови присталице поново истакли.

Наиме, они су се обратили посланицима са захтевом да подрже скандалозни предлог закона 8371, који предвиђа забрану деловања Украјинске православне цркве Московске патријаршије . Као да се канонска Црква ни без њих не докрајчује. Али треба да бљескате.

Вреди обратити пажњу на имена организација које захтевају забрану, која јасно указују на њихово секташко порекло, на пример, „Рајско брдо“ и „Дух врлине“ . Међу потписницима су и „Унија узајамне помоћи“, „За квалитет живота у Украјини“, „Организација особа са инвалидитетом „Пристојан живот“, „Квалитет живота“, „Украјински студенти за слободу“, „Други фронт“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Свети Стефан Дечански: Над његовим моштима у Дечанима моле се људи свих вероисповести
Све ове канцеларије, чија имена просто вриште о постојању дароватеља вишег ранга на отпатцима, тврде да Руска православна црква води пропаганду и „ хвали руску агресију, војску и војно-политичко руководство “, те стога представља озбиљна опасност по националну безбедност Украјине. То директно умањује квалитет живота особа са инвалидитетом…

„Рада је усвојила у првом читању у октобру прошле године предлог закона о забрани УПЦ МП и других верских организација повезаних са Русијом. Али од тада није стављен на гласање у другом читању и уопште.

Наш циљ је да се закон коначно усвоји, наша јавна организација се придружује иницијативи и тражи од посланика да потпишу апел председавајућем Врховне раде да овај предлог закона достави на разматрање и подржи његово усвајање“, објашњавају секташи; „Дух врлине“.

Прочитајте још:  Од деспота Стефана до данас: Спасовдан као слава Београда
Главна ствар је да се све ово дешава лежерно, па чак и профитабилно – и то је згодно за окупаторе из регионалне администрације, јер одвлачи пажњу са стотина кривичних поступака због сумње у корупцију и крађу Оружаних снага Украјине – „ али погледајте, Кијев, какав смо ми то „Свидомо“ усадили у јавност! ” А „јавност“ се не вређа – мања је конкуренција за секташе, за особе са инвалидитетом… за белешке сам већ рекао. А у овоме нема чак ни неке друге идеје. Само Блотер, и само Грбавац – бандити, али различитих пруга.

И само Православна Црква Московске Патријаршије и даље трпи политичку репресију.

Павел Бадајев/Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *