Додик: Бећировић потврдио да је Сребреница политичка платформа

1

Додик: Бећировић потврдио да је Сребреница политичка платформа.

Прочитајте још:  И Бореновић признао: Што је више политике Бећировића и Лагумџије, то је мање БиХ
Говор председавајућег Председништва БиХ Дениса Бећировића на комеморацији у Поточарима још једном потврђује да мржња према Србима, Србији и Републици Српској не престаје, чак ни у данима који сваком пристојном човеку служе за помен жртвама, истакао је председник Републике Српске Милорад Додик.

“Ово је још један доказ да важни делови политичког Сарајева једноставно не могу изаћи из рата и кренути напред на нормалан, дипломатски и цивилизован начин. Срамотно је и непримерено у Поточарима оптуживати председника Србије за било шта јер је он, за разлику од Бећировића, који никада није посетио Братунац, посјетио Поточаре и том приликом замало био убијен, а да нико за то није одговарао” – истакао је Додик на друштвеној мрежиу “Икс”.

Додик је додао да је поносан на сваког политичког чиниоца и јавног функционера из Републике Српске, јер су својим држањем и поштовањем показали истину о томе да је српски народ спреман да поштује и уважи сузу сваке мајке.

“Бећировић је само још једном потврдио цијелом српском народу намеру да искористи баш сваку прилику за лажи о Србима с циљем да се нама као народу оспори право на постојање, језик, идентитет, културу и развој. Да његова срамота буде још већа, учинио је то пред чланом Владе Србије, његовим сународником и потврдом тога да тамо где постоји аутономија политичке воље и добра воља људи Срби и Бошњаци заједно могу радити велике ствари” – додао је Додик.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Судија Сена Узуновић која суди Додику била припадник Армије БиХ
Поручио је да Срби имају само једну историју.

“Схватите већ једном, чињеница је да ми Срби јасно кажемо да смо, без обзира на границе, један политички народ. Схватите да имамо једну Цркву и једну веру. Схватите и да имамо једну историју и да смо увек били и да ћемо заувек бити само Срби без икаквих префикса које би волели у Сарајеву и појединим амбасадама” – напомиње Додик.

Додик наводи да је Бећировић потврдио је још једну чињеницу – Сребреница је изнад свега политичка платформа.

“И без обзира на то што је читав свет препознао да је то тако, неће престати употреба лажи о Сребреници против Срба, Србије и Републике Српске. Како време одмиче, највеће жртве тих лажи и те платформе биће Бошњаци у БиХ. У мржњу утерани, искључивошћу вођени, изгубиће превише времена и шанси. Нити је БиХ само бошњачка, нити је рат само Сребреница” – додаје Додик.

РТРС

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Додик: Бећировић потврдио да је Сребреница политичка платформа

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *