Пенсилванијски игроказ: Да ли је тајна служба намерно заказала приликом покушаја атентата на Трампа?

0
трампа

Доналд Трамп

Покушај атентата на Доналда Трампа који се догодио јуче у Батлеру, Пенсилванија, изазвао је бројне реакције и питања око могућег намерног пропуста тајне службе. Док неки сматрају да је тајна служба само направила грешку, други верују да је овај инцидент можда био део ширег плана.

Током скупа, нападач је успео да се приближи и испали метак који је Трампа погодио у уво, што је одмах подстакло спекулације. Један од разлога за сумњу у намерни пропуст је чињеница да тајна служба није адекватно проверила кровове зграда у близини, што је основна процедура у обезбеђивању скупова са високим ризиком.

Поред тога, појавили су се снимци који приказују како припадници тајне службе имају нападача на нишану, али чекају да он први испали метак пре него што реагују. Овакав начин поступања довео је до бројних питања и критика на рачун њихове професионалности и намере.

Неки аналитичари верују да је ово могло бити намерно организовано да би се подигао рејтинг Доналда Трампа. Наиме, након што је погођен, Трампови симпатизери су се окупили у великом броју, изражавајући подршку и дивљење његовој храбрости. С друге стране, теоретичари завере тврде да су неки у влади можда желели да га се реше због његове популарности и утицаја.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Сви ови детаљи сугеришу да постоји могућност да инцидент није био случајан пропуст већ резултат сложених и намерних акција. Истраживања и испитивања су у току, а јавност очекује одговоре на питања која су се појавила након овог драматичног догађаја.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *