Маск: Мој син Ксавијер је мртав… Убио га је вирус звани woke. (ВИДЕО)

0
маск

Илон Маск (www.globallookpress.com © Dominika Zarzycka/Keystone Press Agency)

Илон Маск је отворио душу о својој борби са одлуком свог сина Ксавијера да промени пол и постане Вивијен Џена Вилсон. У својој исповести, Маск је изразио дубоку тугу и разочарање због начина на који је овај процес утицао на његову породицу и како је, по његовим речима, био преварен да потпише документа за трансформацију свог сина.

“Дајући ми да потпишем документа за Ксавијера мене су фактички преварили. У то време још нисам схватао шта се дешава. Био је ковид, пуно противречних информација… Рекли су ми да је Ксавијер спреман да изврши самоубиство. Нико ми није рекао да су такозвани блокатори полног сазревања друга реч за стерилизацију,” рекао је Маск.

Маск је изразио своје мишљење да је изгубио сина Ксавијера, јер је процес транзиције и промена имена значила губитак идентитета који је његов син имао при рођењу. “Речју, изгубио сам сина. Транс особе не кажу случајно да је име које је дато при рођењу мртво име. Мртво јер… мој син Ксавијер је мртав… Убио га је вирус звани woke.”

Он је ово “woke” мишљење, које се односи на све већи број људи који се осећају пробуђено у погледу многих социјалних питања, укључујући и своју “праву” полну припадност, описао као разарајући утицај на породице. Маск је истакао да људи који промовишу и подржавају овакве промене треба да буду одговорни за своје поступке. “Мишљења сам да људи који се тиме баве морају бити у затвору.”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *