ЗАПАДНЕ ФОНДАЦИЈЕ УЛАЗЕ У ИГРУ: НВО ,,Грађанске иницијативе“ донела одлуку да пружи финансијску и организациону подршку антилитијумским протестима у Смедереву

2
нво

Никола Крстић Коља

Портал наше редакције дошао је до ексклузивних сазнања да ће НВО ,,Грађанске иницијативе“ пружити снажну финансијску и организациону подршку предстојећим протестима против ископавања литијума у Смедереву заказаним за 5. август, чији је главни организатор Никола Крстић ,,Коља“, координатор  ,,Покрета Тврђава“ из Смедерева.

Подсећања ради, НВО ,,Грађанске иницијативе“ је деценијски корисник грантова и других облика бесповратне финансијске помоћи међународних агенција за ,,развој“, у првом реду америчког ,,USAID“-a, као и других ,,непрофитних“ фондова и организација са запада.

Из свега овога, недвосмислено се намеће закључак да финансијери ,,Грађанских иницијатива“ благонаклоно гледају на протесте против ископавања литијума у Србији, поготово на предстојећи антилитијумски протест у Смедереву, који је, по свему судећи, у жижи њиховог интересовања.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

2 утиска на “ЗАПАДНЕ ФОНДАЦИЈЕ УЛАЗЕ У ИГРУ: НВО ,,Грађанске иницијативе“ донела одлуку да пружи финансијску и организациону подршку антилитијумским протестима у Смедереву

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *