Ексклузивно: И Златановић у мрежи доушника српске службе?

0

Дејан Златановић

Псеудонационалистички мрачњак, власник „Јутјуб“ канала „Србин Инфо“ Дејан Петар Златановић, у последњем укључењу из свог ништа мање мрачног студија обрушио се на БИА и њеног високог функционера Марка Парезановића, оптужујући их да припремају терен за његово хапшење, тако што наводно стоје иза текстова о њему објављених у листу „Новости“.

Иначе, Златановић је на поменутом снимку изнео да му је Парезановић лично пришао на сахрани трагично преминулог унука генерала Божидара Делића, почетком 2021. године на гробљу Орловача, када је наводно похвалио његов ангажман, уз коментар да и он и Златановић, свако са своје стране, раде у интересу државе.

Иако је и ово Златановићево излагање, као уосталом и сва друга до сада, било изузетно конфузно, праћено бројним дигресијама, без јасног тока и недоречено, отворило је многа питања, а пре свега оно о природи његовог односа са високим функционером БИА.

Златановић је стога, у интересу јавности коју неосновано узбуњује најавама о наводном хапшењу које му прети, а пре свега пратиоцима свог канала, дужан да развеје сумње да је и сам увучен у мрежу агената српске службе, те да је са тим циљем инсталиран у тзв. патриотске политичке и медијске структуре.

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *