ШОК У БОРУ: ОПЉАЧКАЛИ СЛУЖБЕНО ВОЗИЛО НАЧЕЛНИКА УНИФОРМИСАНЕ ПОЛИЦИЈЕ – УКРАЛИ РОЛ БАРОВЕ И СВЕТЛОСНЕ УРЕЂАЈЕ!

0
бору

Невероватна дрскост у Бору! Крајем августа 2024. године, у раним јутарњим сатима, начелник униформисане полиције ПУ Бор доживео је шок када је открио да су са његовог службеног возила, паркираног у непосредној близини зграде у којој живи, украдени рол барови и светлосни уређаји!

Начелник је одмах алармирао дежурну службу, с обзиром на то да је службени џип био у његовом личном задужењу. Полиција је брзо реаговала, извршен је увиђај и предузете су све могуће мере како би се што пре ухватио починилац ове безобразне крађе!

Невероватно је да се све ово десило испред зграде у строгом центру града, која је потпуно покривена камерама, што само додатно говори о смелости лопова.

Према незваничним информацијама које је добио наш портал, полиција је одмах покренула истрагу и трага за починиоцем, који је за сада непознат. Он је осумњичен за кривично дело крађе по члану 203 Кривичног закона, и чини се да је питање тренутка када ће бити ухапшен!

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *