НАСТАВЉА СЕ РАД ПО ЗАДАТКУ СЛУЖБЕ – ПЕТРОВИЋ ОКУПЉА САРАДНИКЕ

3
Петровић

Милован Петровић

Како сазнајемо из добро обавештених извора, Милован Петровић из Милићевог Села, који је од самог почетка тзв. антилитијумских протеста у Србији добио специјални задатак од српске службе да се инфилтрира међу лажне екологе, где би се ради задобијања њиховог поверења посебно истакао екстремистичким и радикалним ставовима и преузео протесте у Златиборском и Ваљевском крају, сада је „пребачен“ на приоритетнији задатак, који се односи на омасовљавање опскурне квазипатриотске организације под називом „Српски орао“.

Међутим, како ствари стоје, прави Петровићев циљ је потпуно „гашење“ протестних активности у овом крају, што је, како сазнајемо, и био један од услова да буде експресно пуштен из притвора, када је против њега поднета кривична пријава због позивања на насилну промену уставног уређења и угрожавања сигурности на „антилитијумском“ скупу који је одржан 7. августа у Ужицу. Ово је, подсетићемо, био довољан сигнал осталим лажним еколозима да по питању Петровића „нису чиста посла“, односно да из свега стоји служба, због чега су се потпуно дистанцирали од њега.

Иначе, по задацима које је добио од безбедносних структура, Петровић је упућен на сарадњу са пензионисаним припадником МУП Србије Ђорђем Пејићем из Ужица, који се појављује као његов „заменик“ у удружењу „Српски орао“. Пејић је у локалној средини познат по изразито негативним карактерним особинама и више него упитним моралним квалитетима, поготово у периоду док је службовао у Београду и на КиМ, када је био познат по изразито промискуитетном понашању које је за последицу имало релативно честа полна обољења, како код њега лично тако и код његових партнерки, као и по неколегијалном односу према другим припадницима МУП, од којих је у више прилика позајмљивао новац који никада није враћао.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

3 утиска на “НАСТАВЉА СЕ РАД ПО ЗАДАТКУ СЛУЖБЕ – ПЕТРОВИЋ ОКУПЉА САРАДНИКЕ

  1. Нисте нарочито уверљиви. Све што сте написали може бити тачно а
    и не мора.
    Пошто нисте навели никакве ваљане доказе све се своди на клеветање у стилу бла, бла, бла трућ.
    Ко гарантује да управо ви то не радите по налогу службе?
    Мораћете се мало боље потрудити уколико желите да вас људи узму за озбиљно.

    1. Микша – јесте! Где су докази?

      Али, Васељенска није Н1 нити РТС, ни пинк. Они су својим радом, као и последицама свог рада (тужбе и суђења од стране КОГА) доказали на којој страни стоје, и коме сметају њихови текстови.

      Али – ни после “100 година истине”, не значи да се редакција не вара. Може да омане и извор, или да их корумпиран извор наведе на лажан траг.

      Оставимо сваку вест да се охлади. Свакако обратити пажњу одакле ветар дува. Одрасли смо људи – све речено се узима са дозом скепсе, али добро је што имамо прве вести о том лику.

      Свакако је траг службе (наше и туђе) да протесте исконтролише. Наравно да и у Србији има разних фракција у владиним круговима. Само то да се опозиционе партије не чују је довољан показатељ. ” Ви-сиктер!”. Одакле испливавају ове вође протеста – и ако није сваки регрутован, како успеју да их смандрљају да играју уз њихову фрулу – мени је загонетно. Али нека их смандрљају. То је друга проба, прва је та ко дође до микрофона.

      Нажалост, мали је радијус кретања. Власт нема капацитет да се промени – мењати власт у овом тренутку је огроман ризик, хијене чекају у реду. дакле мућкати и бацати коцку док не падне повољан број.

      за то време излазити на протесте и са куртом и са муртом под условом да литијум није и неће бити копан. и не спласнути.

      мора се реаговати, протести не смеју стати, треба да ври и кључа али несмемо се деморалисати тиме што су протести ћорак. ако је ћорак бар је гласан. надам се да људи који протест замишљају као “изађеш пар пута и све решено” неће посустати.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *