Народ платио, они се рекламирају: Како је “Крени-Промени” искористио борбу против Рио Тинта за самопромоцију?

2
рио

Укључите се и ви да Сави Манојловићу бесплатно радите кампању! (Фото: Твитер)

Покрет “Крени-Промени” успео је да изманипулише грађане који су са пуним поверењем дали новац за борбу против Рио Тинта. Грађани су мислили да финансирају штампање налепница “Стоп Рио Тинто”, а заправо су финансирали рекламу за покрет који је искористио протест за личну промоцију!

На налепницама, уместо да јасно доминира порука против Рио Тинта, у први план су ставили свој лого и тако себи обезбедили бесплатну рекламу на сваком кораку!

Иронија је да су сада те исте налепнице које су грађани платили почели да деле бесплатно! Што је још горе, покрет “Крени-Промени” прима значајне донације из иностранства, али су, уместо да искористе тај новац за борбу против Рио Тинта, одлучили да народ испумпају за средства, а потом им “великодушно” деле те исте налепнице које су људи већ платили. Лицемерје на делу – узели су новац, налепили свој лого, а сада се још и хвале бесплатном акцијом!

Да ствар буде још скандалознија, поставља се питање колико је дрвећа посечено да би се направиле све те налепнице и плакати који преплављују улице? Како еколошки активисти могу да оправдају овакво уништавање природе? Да ли су користили рециклирани папир, који је скупљи, или су радије гледали како да што јефтиније направе своју рекламу на туђ рачун?

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Народ платио, они се рекламирају: Како је “Крени-Промени” искористио борбу против Рио Тинта за самопромоцију?

  1. Koja poplava izbaci SM ?Cudan lik ,neubedljiv u svojim komentarima,bez analitickog duha i sposobnosti,bez ikakvih ideja za resavanje problema ! Sedi danima na K i M ,izvestaj dat novinaru- bled,nikakav,utisak da je reda radi ! Ljigav tip! Treba ga se kloniti ! Ovo je podmuklo -plakati !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *