РАСУЛО У РЕДОВИМА ЛАЖНИХ ЕКОЛОГА: Бојан Симишић забранио Саву Манојловићу да подржи његову кампању

1
бојан

Бојан Симишић и Саво Манојловић (Фото: Фото: Принтскрин/Танјуг - Саво Манојловић)

Како сазнајемо, расуло које је, након низа неуспешних „акција“, захватило редове квазиеколошке организације „Еко стража“ сваким даном је све веће, чему доприносе контрадикторне и конфузне одлуке њеног лидера Бојана Симишића.

Наиме, последња у низу Симишићевих нејасних идеја је била да забрани лидеру покрета „Крени – промени“ Саву Манојловићу, али и активистима ове организације, да промовишу и учествују у акцији која се спроводи у оквиру еколошке кампање „Заврни рукаве“, 29. септембра у Београду. Ова одлука је, према изворима из његове организације, проистекла из Симишићеве параноичне представе да би Саво Манојловић могао да преузме делове већ разбијене „Еко страже“ и преведе их у свој покрет „Крени – промени“, чиме би „Еко стража“ и формално престала да постоји.

Међутим, овакво понашање је са друге стране изазвало велику резигнираност код активиста „Крени – промени“, будући да им Симишић буквално забрањује да учестују у једној јавној и отвореној акцији коју желе да подрже, па су одлучили да јој се ипак прикључе прикривено као представници иницијативе „Бежанија остаје – Коса пркоси“, а како би избегли евентуалне Симишићеве хистеричне реакције на самом догађају.

Novosti

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “РАСУЛО У РЕДОВИМА ЛАЖНИХ ЕКОЛОГА: Бојан Симишић забранио Саву Манојловићу да подржи његову кампању

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *