ДА ЛИ ЈЕ УЧЕШЋЕ КРИМИНАЛАЦА У АКТИВНОСТИМА „КРЕНИ – ПРОМЕНИ“ ИЗУЗЕТАК ИЛИ ПРАВИЛО?

0
крени

Саво Манојловић

Након што је наш лист осветлио и предочио јавности да је у промотивним активностима покрета „Крени – промени“ у Ариљу учествовао и истакнути припадник локалне криминалне средине Филип Василић, остало је нејасно какав је став ове организације по том питању, односно да ли је реч о изузетку и правилу.

Наиме, како сазнајемо од наших добро обавештених извора из локалне средине, лидер „Крени – промени“ Саво Манојловић је изузетно резигниран због тога што је вест о Василићевом активизму тако брзо изашла у јавност, па је због тога оштро критиковао руководство свог покрета из Ариља, замерајући им да су неспособни и неупотребљиви, при чему је његово незадовољство ишло до те мере да је претио сменама, па чак и распуштањем локалног одбора.

Са друге стране, Манојловић је ултимативно захтевао да се ни на који начин не наштети Василићу, за кога је, како сазнајемо, посебно везан и дубоко захвалан због свега што је до сада учинио за покрет „Крени – промени“.

Имајући све то у виду, јавност је са правом збуњена у погледа моралног дигнитета Манојловића и његове организације, при чему се кристално јасно намеће питање на које за сада није одговорено – да ли је проблем то што криминалци раде за „Крени – промени“ или је проблематична само чињеница што се за то сазнало.

Новости

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *