ДА И АМЕРИКАНЦИ ВИДЕ КУРТИЈЕВ ТЕРОР: На улицама Њујорка камиони који приказују злочине према Србима на Косову!

1

ДА И АМЕРИКАНЦИ ВИДЕ КУРТИЈЕВ ТЕРОР: На улицама Њујорка камиони који приказују злочине према Србима на Косову!

На централним улицама Њујорка од јутрос се могу приметити три камиона, на којим се приказује кратак снимак на којем се види како се премијер привремених приштинских институција Аљбина Куртија понаша према Србима у Аутономној покрајини Косово и Метохија, као и кроз шта Срби пролазе.

“Данас ће се три камиона кретати по Менхетну и кроз Тајмс сквер, са снимком који показује неке од тренутних актуелних криминалних дешавања на Косову и Метохији и злоупотребу власти на истој територији”, рекао је Алекс Митровић, испред српске дијаспоре у Америци, која је ово и организовала.

Прочитајте још:  Кандићка уочи Олује: Одговорна је и Србија
Митровић је за српске медије рекао да је ово организовала српска дијаспора на америчком тлу заједно са појединим приватним предузетницима.

“Ово није ништа ново, ангажовали смо ове камионе, како бисмо подсетили људе који су дошли из целог света у Њујорк на седницу УН, само да им покажемо да нисмо одустали и да ћемо наставити да гурамо правду и истину”, рекао је Митровић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Ситни чиновник опет уцењује: Србија мора остати са Европом
Три камиона ће цео дан пролазити улицама Њујорка, недалеко од зграде Уједињених нација где се одржава 79. заседање Генералне Скупштине.

Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ДА И АМЕРИКАНЦИ ВИДЕ КУРТИЈЕВ ТЕРОР: На улицама Њујорка камиони који приказују злочине према Србима на Косову!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *