Израел прети: Напашћемо цели Блиски исток

0

Израел прети: Напашћемо цели Блиски исток.

Након вечерашњег ракетног удара Ирана по циљевима у Израелу, ционистичка власт је запретила да ће у току ноћи напасти цели Блиски Исток.

“Извршћемо моћне ударе по целом Блиском Истоку”-наводи се у саопштењу.

Прочитајте још:  Нетанјаху: Израел ће градити ограде на граници са Јорданом
Подсетимо, вечерас је Иран извео ракетне нападе по циљевима у Израелу.Током напада испаљено је преко 200 балистичких ракета. Израелске снаге још увек не наводе податке о жртвама а иранска страна саопштила је да је претходно упозорила САД и Русију о нападу.  Познато је да је израелска војна база Неватим уништена у потпуности.

Портпарол руског председника Дмитриј Песков саопштио је да у овом тренутку не постоје планови за телефонски разговор Путина и Нетањахуа а Росавијација је у међувремену лет на релацији Москва-Тел Авив усмерила на Кипар и препоручила авио компанијама да избегавају територију Ирана, Ирака и Израела као и да откажу све летове за те дестинације.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Савет безбедности УН ће 28. марта одржати седницу о агресији НАТО на Југославију
Како незванично сазнајемо у току је трећи талас иранског напада у коме је испаљено 400-500 пројектила и како наводе ирански званичници око 80% пројектила погодило је циљеве.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *