Радована Караџића седам сати држали у болници, вадили му крв, а нико не зна због чега!

0
радованам караџићу

Радован Караџић (Фото: Патриот)

Радована Караџића седам сати држали у болници, вадили му крв, а нико не зна због чега!

Прочитајте још:  Британија ускаче у „косовски ринг“ као — продужена рука Америке
У ПОНЕДЕЉАК, у послеподневним часовима, Радован Караџић је одвежен у болницу, без икаквог објашњења и права да се јави породици, изјавила је за “Новости” ћерка Соња Караџић. Тиме је настављен тортура британских власти над првим председником Републике Српске.

“Тамо му је саопштено да ће бити задржан до даљњег. Више од седам (7) часова држан је у једној малој просторији. Није му било дозвољено да узима храну, да добије лекове нити да иде у тоалет. За то време су се промениле 4 смене по 4 чувара. Лекар никада није дошао, али су долазили техничари да узму крв. Константно је инсистирао да му се објасни зашто је у болници, какве налазе раде, ко је одлучио да до даљњег остане у болници и зашто, као и да се јави породици. Коначно, нешто пре поноћи, одвежен је из болнице са констатацијом да је одбио лечење и да зато неће добити налазе на увид, те да се то сматра његовим самовољним напуштањем болнице као да је слободан човек!!! То би ваљда требао бити алиби зато што три године нема никакву медицинску помоћ, дијиагностику и терапију. Алиби за прошле три године и алиби за будуће непоступање. Лечење – чега?! Довежен је у ћелију где је убрзо увидео да је телефонска картица блокирана и да не може никоме да се јави. Потпуно је јасно да је планирано да се ту више и не врати “– додаје Соња Караџић.

“Тамо се дешава нешто изузетно сумњиво и опасно. Овако човек може буквално да нестане, да се не зна ни гђе, када, ко и зашто га је одвео, под најмонструознијим изговором ,да је морао бити пребачен у болницу”, без икаквих даљих информација потпуно непознате даље судбине. Моја обавеза је да о овоме обавестим јавност, пошто надлежним институцијама немам никакав приступ нити они изгледа имају икакву вољу да се позабаве отвореним угрожавањем чак и основног права на живот. Тек толико колико могу да не буде после ,,нисмо знали”” – изјавила је Соња.

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *