Лажни еколог Милован Петровић у фронталном нападу на опозицију (ВИДЕО)

0
опозицију

Милован Петровић

Да ствари међу овдашњим квазиеколошким организацијама и про-НАТО оријентисаном опозицијом никако не стоје добро, осим константног урушавања њиховог кредибилитета и сада већ упадљивог пада подршке грађана, говоре и све чешће међусобне оптужбе.

Најновије иступање у том духу дело је самозваног „еколошког првоборца“, лидера микроорганизације „Српски орао“ Милована Петровића, који је, у свом уобичајеном формату обраћања преко „Фејсбука“, изнео низ веома оштрих критика на рачун својих дојучерашњих сабораца, посебно истичући групу опозиционих посланика, лидера странке „Еколошки устанак – Ћута“ (ЕУ – Ћута) Александра Јовановића – Ћуту, председника Странке слободе и правде (ССП) Драгана Ђиласа и лидера странке „Ново лице Србије“ (НЛС) Милоша Парандиловића.

Петровић сматра да су Јовановић, Ђилас и Парандиловић у борби за тзв. еколошку агенду далеко мање принципијелни од њега, уз оцену да је њихово присуство недавно окончаној седници Народне скупштине Србије на којој је одбачен Предлог закона о изменама и допунама Закона о рударењу и геолошким истраживањима представљало издају истинских „еколошких“ циљева и интереса.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Иако ће, с обзиром на бројне међусобне зађевице и пренаглашене сујете, предстојећи период на опозиционом делу политичке сцене, а посебно оном „еколошком“, сасвим извесно донети нова уситњавања, препакивања и преслагивања, остаје да се види где ће се у тој причи на крају обрести Петровић и његов „Српски орао“, у чијем би називу мирне душе могао стајати и придев „зелени“.

Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *