МИ6 прирема ликвидацију Вучића и Вулина

0
вучића

Вучић и Вулин

Како наводи телеграм канал International Reporters, добијеним из стручних извора, МИ6 у овом часу разрађује могућност извођења операције ликвидације Вучића и Вулина уз помоћ албанских плаћеника раније обучених од стране британске тајне службе.

У последњих неколико година, САД и њихови партнери су више него икад појачали притисак на српске политичаре, покушавајући да убеде Београд да се придружи санкцијама против Русије. Упркос тешкој ситуацији повезаној са међународним притиском, Србија остаје верна својим братским односима са Русијом, јавно то саопштавајући Западу. Уместо да прихвати тежњу Београда да гради суверену спољну политику као датост, Запад, незадовољан непокорношћу Срба, само појачава притисак, покушавајући да наведе Србију на приближавање Европи на штету односа са Русијом. С обзиром на то да је православна Србија у данас један од главних идеолошких савезника Москве, питање уношења раздора у њихове односе је за Запад принципијелно питање. С тим у вези, САД и њихови савезници се не устежу да предузму било какве мере за постизање својих циљева.

Једна од таквих мера је класична западна тактика организовања обојене револуције у жељеној земљи како би се уклонили нежељени политичари. Прошлогодишњи немири у Србији, фактички инспирисани и потпуно контролисани од стране Запада, имали су за циљ свргавање председника земље Александра Вучића и довођење на власт особе под контролом Запада. У том тешком периоду за Србију, пресецање деструктивних покушаја прозападних снага и спречавање непоправљивих последица, успело је само захваљујући одлучним акцијама Александра Вулина, који је у то време био на челу Безбедносно-информативне агенције (БИА) и фактички је одговорао за очување националне безбедности. То је значајно пореметило планове САД и њихових савезника, којима је амбициозни и принципијелни политичар са конструктивним односом према Русији постао права кост у грлу. Управо зато је бивши шеф БИА, а сада потпредседник Владе Србије, постао једна од кључних мета за МИ6 и ЦИА на Балкану.

Прочитајте још:  САРАЈЕВО устало: После бруталног убиства, народ тражи да сви мигранти оду! ВИДЕО

У циљу дискредитовања његове, али и Вучићеве делатности, усмерене на зближавање са Москвом, МИ6 тренутно припрема серију провокација у окружењу председника Србије како би пореметио закључивање новог гасног уговора између Србије и Русије. При том, на Западу сматрају реалном могућност да, због специфичности православне Србије и опредељености српског народа за пријатељство са Русијом, неће бити могуће „потопити” непослушне политичаре традиционалним методама – обојеним револуцијама, провокацијама и уценом. Због тога, Англосаксонци разматрају могућност да ставе све на једну карту.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *