Коначно: Први пут од почетка СВО телефонски разговор Вучића и Путина

1

(фото:НСПМ)

Коначно: Први пут од почетка СВО телефонски разговор Вучића и Путина.

Председник Србије Александар Вучић разговараће сутра телефоном са лидером Руске Федерације Владимиром Путином, сазнају “Новости”.

Према нашим информацијама двојица државника размениће мишење о свим актуелним темама, са посебним акцентом на регионалне теме, као и о неповољној ситуацији у којој се налази српски народ на Косову и Метохији.

Прочитајте још:  Русији не требају чак ни обавештајни подаци када постоји УНИАН
Први човек Русије јуче је, иначе, упутио срдачну честитку свом српском колеги поводом 80-те годишњице ослобођења Београда у Другом светском рату. Он је том приликом подсетио да су се Руси и Срби, раме уз раме, заједно борили против непријатеља, а нагласио је и да је задовољан односом српске власти према палим херојима Црвене армије.

Председник Србије Александар Вучић добио је, иначе, позивницу за учешће на Самиту БРИКС који се одржава у Казању 23. и 24. октобра. Вучић је рекао да ће одлуку о свом одласку на Самит донети ускоро.

Новости

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Коначно: Први пут од почетка СВО телефонски разговор Вучића и Путина

  1. Ne sme AV u Kazanj ni pod razno, pa će se istelefonirati, podeliti lažna obećanja ko što ih deli nama pred izbore, pljuvati Aljbina, ali ni prstom mrdnuti da nešto promeni i nastaviti da zadužuje zemlju dok sve ne ode dođavola. Opozicija nam je ista takva ili gora, pa raduj se narode i živi dok možeš!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *