Руски уметник Никита Михалков обратио се одбеглим Русима: Немате право да се жалите

0
Никита Михалков

Никита Михалков(фото:Владимир Вјаткин/РИА НОВОСТИ)

Руски уметник Никита Михалков обратио се одбеглим Русима: Немате право да се жалите.

Народни уметник Русије Никита Михалков који је протеклих дана боравио у Београду дао је савете културним личностима које су напустиле Русију након почетка Специјалне војне операције и денацификације Украјине.

Прочитајте још:  Импресиван снимак: уништавање милитаната у Мариупољу и испитивање затвореника (ВИДЕО)
Према његовим речима, културњаци и други Руси који су отишли ​​морају да поштују одређено правило у иностранству: „морају да грде своју земљу, и то је њихово право, али онда нема потребе да се жале да им живот након одласка није тако лак. .”

„Зато, могу да пожелим оним људима који су отишли, у зависности од тога зашто су отишли: ако су били потребни својој земљи, треба да покушају да нађу начина да  поново постану потребни, ништа се једноставно неће десити, ово је живот“, нагласио је Михалков у Београду.

Прочитајте још:  Српски МиГ-29 ићи ће у Украјину – преко Француске
Гостовање позоришта „Радионица „12” Михалков одржано је у Београду од 26. до 27. октобра. На премијери за Србију представе „12” у пуној сали Народног позоришта Србије присуствовао је министар културе Србије. Никола Селаковић , министар без портфеља задужен за међународну економску сарадњу Ненад Поповић, редитељ и глумац Емир Кустурица , руски амбасадор Александар Боцан-Харченко .

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *