Тројица Срба ухапшено јутрос у Пасјану за наводни ратни злочин.

1
косово

(Фото: Весна Веизовић / Васељенска)

Јутрос су у Пасјану ухапшена тројица Срба због наводног ратног злочина. Према доступним информацијама, међу ухапшенима су полицајац Косовске полицијске службе (КПС) и један мушкарац који је у инвалидским колицима. Иницијали ухапшених су М.Ш., Д.Н., Ј.С. и Д.Ц.

Поред тога, још један Србин из Пасјана, чији иницијали нису саопштени, приведен је на прелазу Мучибаба. Случајеви хапшења изазвали су велику узнемиреност у локалној заједници, која је забринута због начина на који су изведена ова привођења и потенцијалних последица које могу да уследе.

Детаљи о конкретним оптужбама и даљим корацима у овом случају још увек нису познати, али се очекује да ће надлежни органи у наредним данима изнети више информација.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Тројица Срба ухапшено јутрос у Пасјану за наводни ратни злочин.

  1. Док год су на власти поданици шиптарски Дачић и вучић шиптарске кукавице ће да врше зулума..тој багри шиптарској треба јебати маму мамину !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *