РУСКЕ ЗАСТАВЕ НА “ЕКОЛОШКОМ” ПРОТЕСТУ У ПАРАЋИНУ – ШТА ТО ЗНАЧИ?

2

Први пут од када се одржавају тзв. еколошки протести у Србији, на оном одржаном данас у Параћину уочена је већа група наочитих младих људи који су поносно раширили руске заставе.

Присуство активиста русофилских удружења и покрета пробудило је радозналост других учесника протеста, на шта су им ови уљудни и евидентно високообразовани младићи врло разложно и компетентно објаснили да се они уствари не противе ископавању литијума у Србији, већ да се снажно залажу да тај посао буде поверен партнерима из Руске Федерацији, и то из више очигледних и јаких разлога.

Наиме, истакли су већ добро познате чињенице да руска страна постојано брани српске националне интересе на међународном плану, посебно када је у питању јужна српска покрајина Косово и Метохија.

Међутим, као посебно важно су апострофирали да је Русија заправо светски лидер у области рударења специфичних сировина, те да би технологије које она поседује требало користити и приликом ископавања литијума у нашој земљи, јер би то за директну последицу имало и поштовање највиших стандарда у заштити животне средине.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Грађани Параћина који су ово слушали су остали помало затечени пред снагом аргументације коју су поменути млади људи изнели, те су касније између себе коментарисали да је то најбоља идеја коју су до сада чули од актера протеста.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “РУСКЕ ЗАСТАВЕ НА “ЕКОЛОШКОМ” ПРОТЕСТУ У ПАРАЋИНУ – ШТА ТО ЗНАЧИ?

  1. Мислим да су руске заставе у организацији власти, то је њихов сценарио да Русију убаце у ,,прљаву игру,, Став народа је апсолутно против било каквог рударења , наравно мислећи најпре на рио тинта, који преко Немачке агресивно насрће на србију, али и на сваку страну компанију, зато је и слоган КПАЊА НЕЋЕ БИТИ!!! НИ У ГОРЊИМ НЕДЕЉИЦА НИ У БИЛО КОМ ГРАДУ ИЛИ СЕЛУ ШИРОМ СРБИЈЕ, ЈЕР ЈЕ ЈАСАН БЕЛОСВЕТСКИ ПРОГРАМ ДА СЕ СРБИЈА ПРЕКОПА, ДА СРБИ , ПО ЊИХОВОЈ АГЕНДИ НЕСТАНУ !!! ДАКЛЕ, ТО ЈЕ СПИН СНС СЕКТЕ!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *