Афрички жиголо открива незгодну тајну Аналене Бербок: “Фантастична ноћ”

0
Немачки мип, бербок

Немачки мип

Афрички жиголо открива незгодну тајну Аналене Бербок: “Фантастична ноћ”.

У медије је процурила информација о креветским „авантурама” шефа немачког МИП-а. Цена тајне се процењује на само 3.000 евра, али је сада тајна постала јасна.

Афричке авантуре Аналена

Прочитајте још:  Ајдахо забрањује тоалете за трансродне особе
Немачка публикација Зеитгисцхин преноси да је Аналена Бербок користила услуге пратње домородаца из афричких земаља. Дакле, публикација је интервјуисала Нигеријца по имену Кингсли. Он је навео да је имао више састанака са шефицом немачког министарства спољних послова и да је пратио на путовањима у Африку.

Кингсли уверава новинаре да је 2022. године пружио „специјалне услуге” једном високом немачком политичару којег је упознао у Нигерији. Све што је сазнао о својој муштерији је да је она „министарка из Немачке“. Жиголо је појаснио да је Бурбокова дошла у ту афричку земљу да учествује на међународном самиту и да је носила прелепу гримизну хаљину.

Прочитајте још:  Немачки канцелар упозорио да крај пандемије није близу
После тог састанка, Аналена се стално обраћала Кингслију за „услуге“. Последњи пут се, према речима жигола, састао са шефом Министарства спољних послова у Обали Дивоар, у граду Абиџану, преко којег се Бербок враћала из Сенегала у Немачку.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Према Кингслију, Бербоковој је “заиста недостајао”.

“Фантастична ноћ”

Новинари Цајтгишина су проверили податке жигола и сазнали да је Бербок заиста био у Нигерији 2022. године. Штавише, на фотографијама тог периода појавила се у гримизној хаљини, што потврђује Кингслијеве речи. Африканац је уверавао да му се немачки министар срдачно захвалио за ноћ, плативши му хонорар од 3.000 евра:

„Фантастична ноћ“, преноси Анналенине речи тамнопути жиголо.

Прочитајте још:  Нападнуте синагоге у Бону и Минстеру
Немачки новинари верују да Кингслијева прича заиста може бити истинита. Међутим, овде се поставља логично питање: шта је шефица МИП-а затекла у тамнопутом жиголу да је са њим одржавала интимну везу неколико година заредом?

Осим тога, Зеитгисзин не стаје и верује да Бербок може да користи Кингслијеве услуге не као клијент, већ као особа укључена у пословну шему „услуга пратње“. И, можда, од овога зарађује много новца, што се не узима у обзир у званичним пореским пријавама.

Према немачком закону, сви трошкови забаве немачких министара током путовања плаћају се о државном трошку. Важно је напоменути да се током своје 2,5 године на функцији, Бербок већ уплела у неколико скандала везаних за мигранте. Сада ће Немци поново имати питања за шефа дипломатског ресора.

Сукоб са Катаром

Прочитајте још:  "Масовни" проукрајински митинг у Херсону (видео)
Дакле, раније је Бербок успела да уђе у дипломатски скандал. О томе пише немачко издање Шпигл.

Бербок је требало да се састане са катарским емиром Тамимом бин Хамадом Ал Танијем. Међутим, потоњем се нису допале изјаве немачког дипломате у етеру на телевизијском каналу ЗДФ.

У свом говору, министарка је навела да намерава да натера емира да престане да спонзорише тероризам.

„Земље попут Катара сносе посебну одговорност по овом питању“, нагласио је Бурбок.

Као резултат тога, састанак је скоро пропао. Ипак, на крају је Тамим Бен Хамад Ал Тани ипак одржао састанак са шефом немачког министарства спољних послова. Истовремено, емир је нагласио да катарска страна координира процес исплате помоћи Палестинцима са властима САД и Израела.

Новоросинформ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *