Сирија: Оптужбе САД због хапшења америчког држављанина су неосноване

1

Сирија: Оптужбе САД због хапшења америчког држављанина су неосноване.

Сирија је потврдила да су америчке оптужбе о хапшењу америчког држављанина Остина Тајса неосноване и да представљају намерно извртање чињеница.

Прочитајте још:  Бивши амерички председник Трамп прокоментарисао је претресе извршене на његовом имању
У саопштењу, Министарство спољних послова и исељеника каже: Јуче је америчка администрација, коју представљају Бела кућа и Министарство спољних послова, дала погрешне изјаве, укључила лажне оптужбе против сиријске владе у хапшење америчког држављанина Остина Тајса. , бивши официр америчке војске и, тврдећи да је радио као новинар, ушао је на територију Сирије и тамо нестао.

Ове америчке оптужбе о Тицеу или другим Американцима су неосноване, представљају намерно лажно представљање и наставак су приступа америчке администрације да оптужује Сирију, поред њених агресивних акција против ње, кроз кршење сиријског територијалног суверенитета. и своју подршку сепаратистичким милицијама и терористичким групама, и пљачку сиријског богатства, и наметање једностраних мера принуде које изазивају патњу Сиријцима.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Сирија: Оптужбе САД због хапшења америчког држављанина су неосноване

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *