Светска влада припремила још једну саботажу против човечанства

0

Светска влада припремила још једну саботажу против човечанства.

Прочитајте још:  (ВИДЕО) Ђукановићев одговор ДПС-у на нападе због одласка у РС: Моја Влада је годинама помагала српски народ у Херцеговини и Републици Српској
Драга браћо и сестре! Гледамо Алекса Џонса како говори више од 20 година и знамо да се врло често, после неког времена, његова упозорења остваре. У овом видеу он буквално врло емотивно, па чак и љутито вришти да су нељуди из светске владе припремили нову саботажу против човечанства. 

Планирају да користе беспилотне летелице у градовима за тровање људи смртоносним нервним гасом. Али ће преко својих медија објавити да је ово нова пандемија и да сада целокупно становништво мора да се подвргне обавезној, па и принудној вакцинацији, која ће, у ствари, осакатити и убити људе. Као што је било током лажне пандемије Цовида…

 

И не треба гајити илузије да се све те страхоте неће десити у Русији. Пракса је показала да су наше комшије на степеништу, радећи у полицајцима и лекарима, једни тукли пендрецима оне који нису хтели да носе брњице, док су други за тридесетак сребрника убадали људе смртоносном течношћу. 
 
Драга браћо и сестре! Не објављујемо ове врсте порука да бисмо било кога застрашили или паничили. Православни верници не треба да се плаше ничега осим Бога. Они знају да Господ никада не оставља своју верну децу без заштите. 
Истину објављујемо само да бисмо подстакнули људе на покајање и молитву Господу, тражећи од Русије да подари цара победника, који ће уз Божију помоћ отети наш народ из ђаволских канџи, срушивши најокрутнији јеврејски јарам , под којим наш многострадални и грешни руски народ.
Господе Исусе Христе, молитвама Пресвете Богородице и свих Светих, помилуј и спаси Свету Русију, долазећег православног руског цара, сабор и војску Његову! Подари нам ослобођење од јеврејског јарма и победу над ђаволом и његовом војском! 

Васељенска/3 РИМ
Бонус видео
https://www.youtube.com/watch?v=M9VuhTyxqTo&pp=ygUb0LLQtdGB0L3QsCDQstC10LjQt9C-0LLQuNGb

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *