ЗАШТИЋЕН КАО БЕЛИ МЕДВЕД: Како је Симишић прошао границу без задржавања, док његови чланови трпе терор

0
симишић

Бојан Симишић (Фото: https://sporadesdiving.gr/team/bojan-simisic/)

Док су чланови „Еко страже“ један за другим били привођени, претресани , оснивач ове организације, Бојан Симишић, уживао је на летовању, ронећи по егзотичним локацијама! Фотографије које круже друштвеним мрежама показују Симишића како безбрижно ужива на плажама, док су његови сарадници пролазили кроз прави пакао!

Активистима „Еко страже“ претресани су станови, одузимана им је сва опрема, укључујући телефоне и рачунаре, а против неких су чак подигнуте и кривичне пријаве. Међутим, поставља се питање зашто је Симишић остао недодирљив? Док су његови сарадници пролазили кроз правни пакао, он је успео да се врати у Србију без икаквих проблема, као да за њега не важе иста правила!

Познато је да сваки непријатељ државе или режима не може ни да сања да ће проћи границу без задржавања. Они који су на црним листама бивају заустављени и испитивани чим покушају да уђу у Србију, а о претресима и малтретирању да не причамо! Али, не и Бојан Симишић! Овај човек је прошао без икаквих задржавања, као да га неке моћне структуре штите!

Спекулише се да би један од његових заштитника могао бити Марко Парезановић, начелник оперативе БИА, који, како се прича, има своје војску послушника у опозиционим редовима!

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *