Транвестит Џени Пинтер слао лажне дојаве о бомбама после Рибникара, хоће ли и њега бранити ЛГБТ активисти на геј паради?

0
нво, лгбт, активисти

За седам дана почиње геј парада у Београду, а ми се питамо да ли ће и овом приликом НВО активисти и припадници ЛГБТ заједнице показати своју „солидарност“ према сваком свом члану, чак и када су његови поступци монструозни. Да ли ће бити неки знак подршке и овом болесном чину трансвестита Данијела Пинтера, алијас Џени Пинтер, који је изазвао панику и страх лажним дојавама о бомбама у школама? Ако им није проблем да бране дилере дроге, зашто би оставили самог једног трансвестита који је ширио терор међу ученицима и њиховим родитељима?

Прошле године, Србију су потресале бројне дојаве о бомбама у школама, које су изазивале панику у јавности, посебно након трагедије у Основној школи “Владислав Рибникар”, у којој је осам ученика и један радник обезбеђења изгубио живот. Управо у оваквим тренуцима, када је цео народ уједињен у болу и туги, појављују се појединци који без икаквих моралних скрупула покушавају да искористе ситуацију за своје изопачене намере.

Како је објавио Независни Београд Прајд на свом Х налогу, ухапшен је Данијел Пинтер, јавности познатији као трансвестит Џени Пинтер. Пинтер је већ више од месец дана у притвору по налогу Вишег јавног тужилаштва због лажних пријава о бомбама у школама у Србији, али и због претњи које је упућивао медијима, политичарима и ЛГБТ активистима. Он је ухапшен приликом повратка из Холандије у Србију у околини Кикинде и тренутно се налази у Централном затвору у Београду. Пријатељи су покушали да га одговоре од доласка у Србију, али им је рекао да му се ништа неће десити јер има мађарски пасош.

Прочитајте још:  ДА СЕ НАЈЕЖИТЕ: Патриоте широм Србије, ЦГ и РС заједничком акцијом обележили годишњицу НАТО агресије (ВИДЕО)

Будући да је у програму “Београд прајда” и “тужна” прича дилера дроге, кога су припадници НВО апологирали и ставили изнад закона, логично се поставља питање да ли ће овогодишња геј парада имати део програма посвећен и овом трансвеститу који је радио овако монструозне ствари? Да ли ће покушати да га на неки начин одбране и представе као жртву, иако је јасно да је својим поступцима допринео само продубљивању страха и несигурности у друштву?

Већ смо видели како неки активисти и НВО покушавају да ове поступке представе као чин политичког прогона, упркос очигледним доказима о његовој кривици. Новинар магазина “Таблоид” и бивши члан СНС-а, Ђорђе Вишекруна, који живи у политичком егзилу у Холандији, на свом Фејсбук профилу објавио је лажну информацију да је Пинтер ухапшен због политичког деловања против режима Александра Вучића. Као што преноси Независни Београд Прајд, покушај Вишекруне да ову причу окрене у своју корист и представи као политички прогон је још један доказ колико је важно бити опрезан и свестан манипулација у јавном простору.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Не сме се заборавити да је Пинтер лажно оптуживао, претио и слао дојаве о бомбама, што није само преступ против закона, већ и против човечности. Његова дела показују колико болесне и изопачене намере могу бити скривене иза маске активизма и борбе за права. Такви људи као Пинтер, који не бирају средства да остваре своје болесне идеје, морају бити изведени пред лице правде и примера ради строго кажњени.

Софија Марић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *