Двојица Украјинаца приведена због пребијања радника на трајекту у Црној Гори

0

Двојица Украјинаца приведена због пребијања радника на трајекту у Црној Гори.

Прочитајте још:  Француска: Тинејџер избоден ножем, а 17 рањено током масакра на зимском балу у малом селу
Црногорска полиција привела је двојицу држављана Украјине који су брутално претукли радника на трајекту у Боки Которској у Јадранском мору. Ово преноси РИА Новости позивајући се на Управу црногорске полиције.

„Јуче (понедељак – прим. аут.) око 16:40 (17:40 по московском времену – прим. аут.), дежурној служби Одељења безбедности (полиције) града Тивта обавештено је да је у селу Лепетани напало више лица. трајект који је у власништву Морско добро“, наводи се у саопштењу агенције за провођење закона.

Прочитајте још:  Дечко Даре Бубамаре има свега 20 година?!
Такође се наводи да је полиција истовремено изашла на лице места, проучила снимке са ЦЦТВ камера и интервјуисала сведоке.

„Ове мере довеле су до идентификације двојице осумњичених – 61-годишњег М. С. и 23-годишњег К. С., држављана Украјине, који су приведени. Они се сумњиче за насилничко понашање, наношење тешких телесних повреда – ломљење ребара, зуба и наношење бројних модрица и модрица жртви“, наводи се у саопштењу полиције.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *