Свака птица своме јату лети: Јевђеније Јулијан Димитријевић у „спиритуалном“ походу на Беч

0

Свака птица своме јату лети: Јевђеније Јулијан Димитријевић у „спиритуалном“ походу на Беч.

Један од експониранијих учесника тзв. антилитијумских протеста који су одржавани у претходном периоду, активиста „еколошке“ организације „Сувоборска греда“ Јевђеније Јулијан Димитријевић, боравиће наредних дана у Бечу, где ће у својству предавача узети учешће у извесним еколошким радионицама на тему „спиритуалне екологије“.

Димитријевић је широј јавности одраније познат по крајње контроверзним ставовима и наступу, пре свега јер је, иако се издаје за истинског верника Српске православне цркве, прибегавао различитим перформансима који се у најмању руку могу окарактерисати као налик паганским. Такође, у богатој плејади његових идејних веза нашли су се шамани из амазонских прашума, али и извесни индијски гуру.

Пример заблуделог Димитријевића је, рекло би се, сасвим довољан да грађани Србије увиде до које мере су лажни еколози изгубили компас, као и са каквим бисмо се опскурним појавама у ешалонима власти могли суочити уколико би, неким волшебним стицајем околности, они и њихови истомишљеници из редова опозиције дошли на чело наше државе.

Новости онлајн

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *